Хороскопът на Алена до 16 януари: развълнува ви нова любов

Януари
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.50 (1 Vote)

Хороскопът до 16 януари:

Девизът за всички през тази седмица трябва да стане една дума: "Трябва".
Бъдете здрави, пазете се.

ОВЕН
През тази седмица на дневен ред ще застанат всички проблеми, които са се натрупали в семейството ви. Неуредените отношения ще се изострят, ще изплуват чисто технически, икономически отношения. Не се страхувайте - животът ви изправя през изпитание, тренира ви, а не ви наказва. Вие можете и ще трябва да намерите изход от всяко затруднение. Имате енергия, фантазия и изобретателност много повече от мнозина други. Макар и не много лесно много от Овните ще се окажат на почивка в чужбина, в интересна командировка, делово пътуване. Между другото, и семейните въпроси могат да бъдат решени по-лесно, когато човек се отдалечи от тях. Юридическите дела възникват и успешно се решават, ако се обърнете към специалисти. За дребните служители ситуацията с кариерата им е комфортна, а за ръководните кадри - доста по-трудна и те ще бъдат поставени пред сериозно морално препятствие или обективно делово затруднение. През почивните дни всички остри ъгли ще се изгладят или ще бъдат отсечени, което е по-типично за вашия характер. Въпреки това, развивайте своите дипломатически способности.

ТЕЛЕЦ
Независимо от напрежението, което ви обгръща като тъмен облак, вие запазвате деловия си оптимизъм, помагате на ближните си, предизвиквайки позитивното отношение на обкръжаващите. Трябва да се каже, че всички ваши контакти в повечето случаи имат делови характер, личното е много по-малко. А дълбоко личните ви отношения преживяват един малко формален период. Извлечете ползата от това, оформете онова, което е време да бъде оформено, не тъгувайте за изчезналата романтика и намаляването на топлината в любовните отношения. Всичко това няма да продължи дълго и ще се компенсира с вярност. Родените в средата на май ще изпитат известни затруднения, свързани с пътуване, обучение или роднини. Бъдете стриктни с официалните документи и в общуването с ръководството, с възрастните си родители. Мерете думите си, не поемайте излишни ангажименти. Можете да разчитате на колегите си - през този период взаимодействието с тях е на основата на взаимопомощ и делова симпатия. Нещо повече, познанства, станали на работното място, в службата, в учрежденията, могат да се окажат дълготрайни и полезни.

БЛИЗНАЦИ
 Ако в близките дни при вас възникнат финансови затруднения, а те могат да възникнат при мнозина, вие можете да ги решите с помощта на кредит или заем от познати или роднини. Такава ситуация е най-вероятна за родените в средата на юни. За всички останали седмицата ще протече по обичайния начин. Само ще трябва да се погрижите за оформянето на съответните документи. Такъв род въпроси в близките дни се решават ефикасно и без особени проблеми. През цялата седмица ще се завързват необходими, нужни, предимно делови познанства. Ако работите в сферата на търговията и предприемачеството, ще се възползвате успешно от моментната ценова ситуация и изострянето на известен дефицит, осъществявайки успешни търговски сделки. Кратките делови пътувания са успешни. Посещение при роднини и познати ще помогне за решаването на въпроса със заема.

РАК
Настъпващата седмица ще ви донесе значими събития или силни усещания. Всичко това ще трябва да мине през сърцето ви, да откриете причините и да вземете решение как да живеете и да действате по-нататък. Работата е в това, че през тези дни за мнозина от вас ще стане абсолютно ясно в какво се състоят вашите трудности и смисълът на живота ви през последните две години. Например, през юли миналата година е имало ситуация, чието пряко следствие са днешните събития. Както през всички последни години областта, в която е най-вероятно да се съсредоточи напрежението, е семейството, вашето място в него. Но и не само в него, а и изобщо в обществото. Кой съм аз? На какво съм способен? Своето място ли заемам? Ето кръгът от въпроси, който ще ви вълнува в близко време и на които ще трябва да се постараете да намерите отговор. Ако откриете "правилния" отговор, смятайте, че сте взели успешно важен изпит в живота си и няма да ви се наложи да повтаряте подобни житейски уроци в следващите тридесет години. Най-важни и напрегнати ще станат дните през тази седмица за родените в средата на юли. Цената на този въпрос ще е прекалено висока. Родените в края на юни и началото на юли още през миналата година са преодолели най-трудните житейски върхове.

ЛЪВ
Седмицата няма да ви се стори лека. В работата си ще имате трудности, някаква тревога. При някои се изострят здравословните неразположения. С една дума, нещо ще тежи, натиска, дори да няма сериозни видими причини. Всичко това за вас не е ново, но е временно и ще премине без особени последствия за всички Лъвове, с изключение на онези, които са сериозно болни. Те следва да намалят физическото натоварване и да се погрижат за здравето си своевременно. Най-благоприятната област на живота през седмицата са служебните отношения. Хората, с които ще контактувате служебно и поради лична необходимост ще ви подкрепят, ще ви бъдат полезни. Посещението на държавни учреждения няма да остави във вас тягостни впечатления; лесно ще можете да получите и оформите всякакви документи. Ако заемате ръководен пост, проблем могат да станат отношенията ви с подчинените, но само ако заемете твърда началническа позиция. Ако в поведението си разчитате повече на сътрудничеството си с подчинените, те ще станат ваши предани помощници. Такава ще е ситуацията и в битов план, по отношение на хора, които зависят от вас. Лесно ще намерите изход от най-трудно положение в четвъртък.  

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg