Хороскоп за настоящата седмица: всички пътища водят към щастието

Януари
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (1 Vote)

хороскоп до 16 януари И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас новия ни седмичен хороскоп, който знаем, че следите с интерес.
Така че със сигурност няма да изневерим на традицията да ви информираме за най-точната астрологична прогноза.

Ако пък искате да проверите кой е вашият Асцендент и какво означава и символизира той за вас и вашия характер и съдба, изчислете го чрез нашата функционалност Каква си според асцендента ТУК.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

Овен

През тази седмица действията ви ще се ръководят от желанието да въздадете справедливост, което до голяма степен ще предопределя случващото се както в личните, така и в служебните ви взаимоотношения. Трудно ще приемете някой да ви казва какво да правите и ще се възпротивявате на всеки опит за намеса или за контрол от страна на друг човек. Ако имате авторитарен началник, бъдете внимателни – вероятността да си сблъскате рогата е голяма.

Телец

През тази седмица по-добре не очаквайте нещата да се развиват спокойно и непринудено, защото ще се разочаровате. Ще влезете в синхрон със звездните влияния, ако се настроите позитивно към случващото се, независимо дали вие сте инициаторите или събитията ви поднасят изненади. На работното ви място ще назряват или ще се извършват промени, които няма как да избегнете. Имате избор обаче – или да се съпротивлявате, или да ги приемете като възможност да направите някакви подобрения: в организацията на работата, във взаимоотношенията си с колеги, дори в самите себе си.

Близнаци

През тази седмица вниманието ви ще бъде заето с ангажимент, който сте поели към някого в личен или в служебен план: сега ще трябва да го осмислите, да потвърдите отново, че ще го изпълните или да се откажете от него. Ще водите разговори или преговори, но вие сте особено добри в това, така че едва ли има защо да се притеснявате – особено ако сте изпълнявали своята част от договорката или проявявате готовност да го правите в бъдеще. Трудностите или евентуалното забавяне не бива да ви спират: бъдете търпеливи и последователни както в действията си, така и в отстояване на вижданията си.

Рак

Възможно е през тази седмица в личните си взаимоотношения да бъдете изправени пред предизвикателства – любимият човек да ви разочарова по някакъв начин или шефът ви да не е толкова благосклонен към вас, колкото очаквате. Посланието на звездите е ясно – това е урок за вас. Ако не получавате нужното внимание или одобрение, може би вие самите не обичате и не цените себе си достатъчно. Ако не сте убедени в лоялността на партньора/партньорката си, животът ще ви даде доказателства; възможно е и поведението на половинката ви да извика ревност у вас.

Лъв

Тази седмица ще е доста благоприятна за вас в професионално отношение, особено ако имате собствен бизнес или работите за себе си. Комуникацията с колеги и партньори ще е конструктивна и ще дава резултати. Мислете прагматично и стратегически – звездните влияния ще ви помогнат да реализирате плановете си. Отнасяйте се сериозно към поетите ангажименти – сега не е моментът да се проявявате като лекомислени и да подлагате на риск връзки и контакти, които са се доказали във времето.

Дева

В началото на тази седмица има вероятност да сте по-емоционални в личния си живот, а, що се отнася до работата и деловите взаимоотношения – да проявявате голяма субективност и да гледате на хората и на събитията единствено през собствената си призма. Хубаво е, че имате мнение, но не го натрапвайте на околните, защото ще станете досадни с критикарството си. Някои от вас ще понасяте да се отнасят с вас несправедливо и после ще го преживявате или ще се оплаквате на близки и приятели.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg