Хороскопът на Алена до 23 януари: в живота ви влизат любов, щастие, благополучие

Януари
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.13 (4 Votes)

Хороскоп до 23 януари:

ОВЕН
 Време е да увеличите броя на приятелите си и да се заемете с грандиозни планове. През тази и следващата седмица авантюризмът в тях е максимален. Именно той обаче става понякога и причина за вашите постижения. "Играйте в екип", привличайте хората и техните възможности за сътрудничество. Най-добре са онези, които контролират и произвеждат информация. Трудностите, свързани с постоянната работа, личните ангажименти и здраве, можете да решите в своя полза до края на януари. Само следва да действате упорито и целенасочено, без да се отвличате от главната посока, ползвайки формални и бюрократични методи. Романтичните отношения възникват и укрепват през целия януари и февруари. Засега те са в латентно състояние или вие просто не искате да ги афиширате. Те обаче са много важни за вас. Благоприятните дни са сряда и събота. В събота и неделя вие можете да покорите върхове, ако поискате.

ТЕЛЕЦ
  Седмицата е благоприятна във всяко едно отношение. Вие проявявате разумна предпазливост и в същото време нестандартен подход към работата и отношенията, което дава прекрасен резултат. Отварят се нови възможности в кариерата и в личния живот, възползвайте се от тях. В близките месеци вашият социален статус задължително ще се повиши. През тези дни се раждат идеи как да подобрите финансовата си обезпеченост, чрез какви нови начини може да се печелят пари. Приходът може да бъде и голям, но е нестабилен, затова икономията в текущите разходи няма да е излишна. Личният живот е изпълнен с позитивни отношения, които се установяват с интересни хора, за дълъг период от време. На свой ред, добрите ви познати и вашата дипломатичност ви помагат в бизнеса. Полезно е да се участва активно в обществения живот - в никакъв случай не се затваряйте в себе си. Върху доста благополучния фон на седмицата позитивно се открояват понеделник, събота и неделя. Сложен ден е четвъртък.

БЛИЗНАЦИ
 Събитията ви връщат назад, в предновогодишните дни. Вие се оплитате в примката на времето, в която се връщате по собствените си следи до края на януари. Ако пред Нова година сте направили всичко правилно, сега ще събирате сладките плодове, ако нещо сте пропуснали или сгрешили, ще се наложи да се потрудите и да поправите пропуските. При мнозина това ще засегне финансовата сфера на живота: връщането на дълговете може да стане важна тема в живота ви. И става дума не само за парични дългове, но и морални. Още една актуална тема е преразпределението на общите съпружески ресурси. Въпреки това, през тази седмица всичко се връзва и се решава. Ако е необходимо да се привлекат средства, намират се хора, които ги дават. Ако е необходима друг род подкрепа, и тя се появява. В този аспект, най-важни дни са събота и неделя. В сряда и четвъртък се постарайте да направите нужното впечатление на околните и да привлечете към себе си онези, които са авторитети за вас и могат да ви осигурят протекция.

РАК
 През текущата година вие можете да разширите бизнеса си, занимавайки се с парите и имуществото на други хора, със средства, взети назаем. Нараства благосъстоянието на онези, които обслужват клиенти. Успех ще постигнат и онези, които работят за публика в най-различни информационни и обществени области. В резултат вашият социален статус се подобрява, трупа се позитивен имидж. Началният момент на този процес е през тази седмица. Значи трябва незабавно да проявите съответната инициатива в съответната област на дейността. А така също и да не пропуснете възможностите, които задължително ще се проявят с нещо привлекателно през седмицата. В оптимален вариант ще можете да използвате в своя полза най-сложни обществени и лични ситуации. Здравето ви също изисква непрекъснато внимание, а оздравителните програми - немалко разходи. Хубави дни са понеделник, събота и неделя.

ЛЪВ
  Вашата вродена общителност и таланти са много потребни през тази и следващата седмици. Задайте импулс за растеж на своята популярност в обществото или на търсенето на достоен спътник в живота. През тази година ще имате широк избор. Ако личният ви живот е благополучен, вие задължително ще преуспеете и на ниво обществена дейност, затова без да бързате се залавяйте с нея и правете всичко с хъс и усърдие. Рутината на ежедневието ви отпуска, отваряйки широките хоризонти на възможностите. В това отношение забележителен е периодът от 16 януари до 2 февруари. А силните моменти, даващи най-мощен и позитивен импулс, е периодът от вторник до неделя. Следете събитията, избирайки най-обнадеждаващите за самите вас, привличайте хората към себе си. Благоприятни дни за вас са сряда и четвъртък.

ДЕВА
  Натрупаните ангажименти през втората половина на януари могат внезапно да се решат с нечия добронамерена помощ. В понеделник такъв благодетел може да се окаже "случай" или роднина, в сряда и четвърътк - някой от близките у дома. Впрочем, отношенията със съпрузите и домочадието са сложни, възможен е и конфликт. В този случай е важно да се заеме конструктивна, а не емоционална позиция. Най-голяма полза можете да извлечете от всяка ситуация, ако положите съответните усилия в петък, събота и неделя. В началото на следващата седмица на всички, за които е назряла такава необходимост, предстои да се възползват от откриващите се възможности в търсенето на най-добрата работа или достойна длъжност. Впрочем, всеки битов въпрос в края на тази и в началото на следващата седмица може да бъде решен с най-добър резултат. Например, ако ви е необходимо да получите социална помощ, действайте незабавно. Резултатът ще дойде веднага или малко по-късно, в зависимост от мащаба и количеството на претенциите ви.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg