Алена: 4-те зодии с най-голям шанс за бебе през февруари

Февруари
Typography
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.50 (1 Vote)

Февруари месец наближава, а с него и шансът за поява на рожба сред някои зодии. Според астролозите вторият месец на годината ще повика щъркела в семейства на определени зодиакални знаци. Звездната карта показва и кои зодии ще могат да се зарадват на най-благата вест през февруари:

Лъв
Сред зодиите с най-голям шанс да сменят скоро пелени ще са представителите на зодия Лъв. Астролозите вещаят, че независимо дали вече имат дете или се надяват на бебе, Лъвовете ще са сред четирите зодиакални знака, които ще бъдат благословени с рожба тази година.

Лъвиците са сред зодиите, които най-ревностностно защитават семейството си, а децата са най-голямата им радост. Именно това щастие е съвсем възможно да ги изненада през февруари.

За повечето от тях тази бременност може да е непланирана, но това не означава, че няма да й се насладят от все сърце, дори напротив – тя ще им подари или пък ще им напомни отново за най-красивите емоции за един човек, а именно да стане родител.

Скорпион
Скорпионите също може би ще трябва скоро да се разходят из бебешките магазини, защото ще са една от зодиите, за които звездите плануват поява на бебе в семейството. Тази година Скорпионите ще са готови на всичко в името на любовта.

Хубавата новина е, че за вече обвързаните представители на знака няма да са нужни големи усилия и жертви в тази насока, защото връзката им няма да бъде белязана от тежки моменти. Дори напротив, съвсем възможно е тя да бъде засилена още повече, защото има реален шанс любовта в нея да създаде нов живот, а моментът за тази магия започва още от февруари.

Звездите сочат поява на нов член в семейството на Скорпионите, така че - подгответе се за най-голямото щастие. Астролозите вещаят и спокойствие в дома ви тази година, което ще ви даде нужната хармония, за да посрещнете малкия човек.

Риби
Щъркелът може да почука на вратата и на представителите на романтичните Риби. Очаква ви и много активен социален живот, така че ако сте необвързани, не е изключено не само да срещнете партньора си, но и съвсем скоро да обогатите връзката си с най-скъпото – поява на бебе.

Според астролозите тази година е годината на плодородието за нежните половинки от знака, голяма част от които мечтаят за дете от дълго време, както и моментът за голяма промяна в живота ви. Бъдете спокойни, мили Риби, защото съвсем скоро може да разберете, че ви очаква нов живот.

Вашата сетивност и силна интуиция е възможно да ви подскажат, че чудото вече се е случило, още преди да видите двете чертички на теста за бременност. За вас това ще е истински празник и вие ще посрещнете бебето с любов, готови да поставите света пред краката му.

Телец
Бебешки плач може да огласи къщата и на телците тази година, а моментът за зачеването й е съвсем подходящ през февруари, сочи звездната карта. Телци, вие държите на реда и искате всичко да е перфектно организирано и планирано, включително и появата на дете.

Тази година от рано ви предупреждаваме, че имате шанс да се сдобиете с рожба и изрядната ви къща скоро да заприлича на малка детска площадка. Не се притеснявайте, няма по-хубаво чувство от това да прегърнеш нежното си бебе, така че за момент спрете със стремежа за порядък, а помислете за новия живот, който може да озари живота ви.

Важно е и тази година да укрепите връзките си с приятелите и семейството си, затова ви съветваме да не бъдете прекалено импулсивни. Най-малките неща могат да осъществяват най-големите промени в много отношения в личен план


Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg