Оксана за новата седмица на февруари: сънищата чертаят бъдещето ви

Февруари
Typography
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.33 (3 Votes)

     Най-важните теми за вас сега стават успехът в кариерата, признанието на семейството, популярността, добрата репутация в очите на другите хора, с други думи, социалната ценност.

ОВЕН
  През тази седмица съвсем не ви е безразлично как се отнасят към вас вашите приятели, деца и любимият човек. Най-вълнуващите преживявания и темпераментни изяснявания на отношенията ще се случват в понеделник. Сега приятелските отношения са в състояние да повлияят позитивно върху деловата страна на живота и да ви отворят нови възможности. В неделя е възможно тези отношения да преживеят изпитания, свързани с емоции и финансови въпроси. Ако искате повече конструктивност и трезвост в оценките, вземайте решенията във вторник. В сряда ще ви обземе апатия или в най-лошия случай - ще изпитате неразположение. Добре ще бъде, ако съумеете да свършите добросъвестно поне онова, което е крайно необходимо. При това в сряда непредвидени събития нарушават всички планове, така че си струва човек да се настрои само за едно, най-неотложно нещо. В четвъртък или в петък някой от обкръжаващите (най-вероятно началник или владеещият ситуацията) ще потвърди вашата неотразима привлекателност и ценност или чувствително ще засегне самолюбието ви с прибързана оценка.

ТЕЛЕЦ
  Най-важните теми за вас сега стават успехът в кариерата, признанието на семейството, популярността, добрата репутация в очите на другите хора, с други думи, социалната ценност. Това е и движещата сила на вашите постъпки. В понеделник по-важно е семейството и вашата роля в него, отношенията със старите хора и близките. За да изглеждате достойно в техните очи, ще ви се наложи в известен смисъл да жертвате своите егоистични интереси. В началото на седмицата това няма да ви напряга, а в петък може да избухнете заради нещо дребно, поради емоции. В такава ситуация впрочем, важното за вас е да изглеждате достойно. Ако имате проблеми с длъжността, всичко протича по същия сценарий. Вие самоотвержено и плодотворно се трудите, а в края на седмицата ще има и "тестова" ситуация, която ще демонстрира дали са ви оценили по достойнство. Най-вероятно ще ви оценят. До края на февруари вашият професионален и личен рейтинг е висок, вие сте нужни и успешни. През тази седмица вие задължително веднъж ще се окажете на нужното място в нужното време. Неоправданият оптимизъм обаче крие разочарование.

БЛИЗНАЦИ
  През тази седмица вие все още се въртите в кръга на онези грижи и ангажименти, с които сте се заели в средата на януари. Сега обаче нещата вече вървят по-успешно, отколкото през януари. Онези, които са заети с оформянето на някакви документи, вече са на финалната права в административното съревнование с чиновници и деловодители. През следващата седмица вече всичко ще тръгне като по мед и масло, а в края на февруари ще можете да забравите за всичките си днешни тревоги. Колкото и да ви досаждат бюрократичните правила, като цяло всичко се подрежда доста добре. Събитията през февруари задават тон на всичко онова хубаво, което може да се случи в живота ви през годината. Положете усилия спречкванията и другите дребни неприятности да не помрачават живота ви. През тази година ще имате много пътешествия - в ред ли е международният ви паспорт? Скоро за вас ще се появи и възможност за напредък и успех и в образователен план. Разглеждайте съответните възможности. Четвъртък е благоприятен ден за уреждане на формалности и оформяне на документи. За всичко останало хубави дни са петък и събота.

РАК
 Във всякакви дела, които силно ви засягат, стремете се да получавате подтвърждение за завой към по-добро. Тогава и цялата година ще протече под същия този флаг. Още сега са се появили допълнителни средства, вие сте станали по-привлекателни за любимия човек, към вас са се обърнали клиенти или делови партньори. Дори около един такъв малък подарък на съдбата след седмици и месеци ще се завърти верига от промени към по-добро. Опитайте се в понеделник да формирате съответните обстоятелства, да предприемете необходимите стъпки. В сряда избягвайте лъжливите ситуации в разговорите и бъдете особено внимателни на път. В четвъртък, петък и събота благоприятно се подреждат ангажименти, важни за семейството или вашата кариера. Възползвайте се. Неделя ще ви донесе вълнение по повод излишни разходи, дългове или интимни отношения. Отърсвайте се от емоциите така ,че да не усложните ситуацията.

ЛЪВ
  Всичко, което можете да получите или да загубите в брака и договорните отношения, се решава именно сега. Отправната точка на процеса е била обозначена с някакво чувствително събитие през изминалите почивни дни и в този понеделник. По-нататък той ще се развива до края на лятото. Обръщайте внимание на нюансите в личните и делови отношения и ще ви стане ясно накъде духа вятърът. Напрежението в конфронтацията "аз-ти" е огромно, както никога досега. Също толкова силно е объркването, изкривеният поглед върху реалността. Възможности да намерите своята половинка са големи, което дава надежда на самотните хора. Вашата публичност расте ден след ден, което очевидно е полезно почти за всяка професия. Тъй като сега вие виждате всичко като в мъгла, ценни ще бъдат прозренията във вторник, сряда и петък. Дано в тези дни песимизмът ви отмине: каквото и да се случва ще е за хубаво. В неделя се потопете в семейната атмосфера. Нека тя стопли вас, а вие - нея.

ДЕВА
  Усещате ли как отслабва натискът на трудните обстоятелства и се появява малко позитивност в службата и в бита? Ценете всичко - най-малката позитивност, възникнала сега, може към края на лятото да стане голямо постижение. Забелязвайте я и я развивайте. Струва да се съсредоточите върху онова, което ви пречи, тежи и да се откажете формално или мислено от всичко това. А през следващите дни на седмицата да направите реални стъпки в тази посока. Във вторник, сряда и четвъртък направете приоритет собствените си интереси и нужди - външност, здраве, настроение. Вторник е труден ден - освен непредвидените ситуации и настроението може да се колебае от депресия до рязка възбуда. Ситуациите не са случайни, те се вписват в логическата схема на събития с половингодишна давност. Задължително преценете колко натоварен със сложни ситуации е вторник и как сте се справили вие с всичко това. Впоследствие ще ви бъде по-леко да преодолявате аналогичните ситуации, които се появяват и ще се появяват редовно почти до есента.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg