Алена за последната седмица на февруари: предстои ви една щастлива седмица

Февруари
Typography
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Помнете, че Любовта има различни лица, проявявайте търпимост и разбиране.

ОВЕН

Ярката и забележима позиция в обществото и сред близките приятели сега ви е просто необходима. Най-лесно я постигат родените през първата десетдневка на април. Но и всички останали Овни съвсем не са оставени без внимание. Мнозина от вас биват въвлечени в ярки лични отношения. И останалите не скучаят, а си намират увлечения. В любовта и финансовите дела сега вие приличате на ловец, преследващ дивеча. Победата е важна, дори на всяка цена. Дали ще доведете нещата докрай или не, възможно е интересът ви бързо да угасне, освен ако "трофеят" не се окаже обективно ценен. Сега вашата взискателност към околните е висока, както и неудовлетвореността ви от собственото материално положение, което е силен мотив за активност. А има ли мотивация - ще има и постижение. Най-неподредените дни през тази седмица са понеделеник и вторник - бъдете с колектива. В петък и събота Луната е в Овен, предстои ви да изглеждате перфектно и да създадете неизгладимо впечатление.

ТЕЛЕЦ
 През тази седмица вие ще бъдете принудени към социална активност. Най-важното е, че това ще бъде от полза и на вас, и на работата ви. Не може да се каже, че сега вие правите всичко, което ви се иска и както ви се иска, по-скоро живеете според обстоятелствата. Те ненатрапчиво, но все пак ви карат да постъпвате по определен начин. Репутация и длъжностно положение се завоюват и укрепват благодарение на хубавите отношения с влиятелни лица, собствената харизма и интензивна професионална дейност. Всичко, което се случва в понеделник, ще има позитивно продължение в събота и неделя. Понеделник е изпълнен с най-интензивни и важни за вас събития, постарайте се правилно да оцените и използвате всичко случващо се. Ще бъде прекрасно, ако в самото начало на седмицата получите потвърждение колко сте ценни в нещо, висока оценка на своя професионализъм или съумеете да повишите своя социален и семеен статус. В нелеката конкурентна ситуация вие лесно ще направите компромис и ще излезете от нея достойно и с полза. Всички важни моменти в кариерата и репутацията (статуса) решавайте в понеделник. Четвъртък и петък са непредсказуеми. Много спокоен и благоприятен във всички отношения ден е събота - усамотете се с онези, които са ви скъпи. В неделя се погрижете за своето здраве и външен вид, това е важно.

БЛИЗНАЦИ
 В живота ви както и преди остава висока вероятността от чести или далечни пътувания. Това е нещо позитивно, както е позитивно и всичко, което разширява границите на вашия обичаен живот. Ако през тази година сте набелязали да повишите образованието си, вече трябва да действате в тази посока сега, когато се залагат основите на подобни постижения с многогодишно значение. Онези, които трябва да оформят документи за чужбина, гражданство и други дела, зависещи от закона, имат преимущество до средата на март. През тази седмица обаче шансовете за успех и интензивно придвижване на своите планове са много по-големи. Ако се трудите в сфера, свързана с юридически норми, ще имате много спешна работа от този род. Изпълнявайки я добросъвестно, едновременно с това вие повишавате авторитета си и своята ценност в очите на заинтересованите лица. Така че има за какво да се стараете. Най-важните дни през седмицата са понеделник и събота. Всичко, което е между тях, е една и съща тема, основната дейност, която вие успешно реализирате.

РАК
 В понеделник и вторник се случват показателни събития, демонстриращи вашия финансов успех или нужда от заемни средства. Отнесете се към всичко това по възможност хладнокръвно, направете наблюденията и изводите си, които ще ви помогнат в следващите седмици и месеци да постигнете успех или да изгладите финансовите трудности. Сряда и четвъртък ще донесат нов обрат в събитията. Набелязаните тенденции ще са в сила около месец. В сряда и четвъртък избягвайте транспортните проблеми, неуредиците с роднините и закона. В петък е важно да затвърдите своето приоритетно положение в това, което е важно за вас - кариера, семейство, публична дейност. Този ден никак не е прост, не бива да влизате в конфликт с външни сили, превъзхождащи вашите. Най-хубавият ден за седмицата е събота. Прекрасно се подреждат личните въпроси, отношенията и се уреждат финансовите въпроси. В този ден вие сте на висотата на положението си и сте доволни от себе си.

ЛЪВ
  Понеделник се подрежда хаотично на фона на обществената активност. Волю-неволю се налага да сте сред хора, да се потопите в интензивен информационен поток. През цялата седмица до петък вие ще проявявате по-силна воля в постигането на нещо, особено важно за вас. Вероятно това са лични неща, свързани с брак или финанси. Това обаче може да бъде и участие в мероприятия, свързани с чужди пари или с управлението на обществени финансови потоци. Високо ще бъде психическото напрежение, ще има и реални ангажименти в служебен или битов план. Най-важен в това отношение ден е сряда, когато ще можете да избегнете част от проблемите, прехвърляйки ги върху някого другиг. Върху вас няма да има никакъв натиск, само вашата добра воля. Най-непредсказуемият ден е четвъртък. Внимателно с парите. В петък ще можете да се възползвате от доброжелателното внимание на приятелки и роднини, като повдигнете доста градуса на настроението си. В събота и неделя или ще бездействате, или ще зависите от обстоятелства и други хора. Постарайте се да си починете както трябва и да се отпуснете.

ДЕВА
  Седмицата започва припряно, с интензивна служебна дейност и с онези ангажименти, които сте поели да изпълнявате по задължение. Постарайте се да не оставите за сряда онова, което можете да свършите в понеделник и вторник. В сряда с някаква постъпка ще поставите основите на доброжелателно съпружество и изгодно делово партньорство. В четвъртък бъдете готови за това, че обстоятелствата ще бъдат непредсказуеми, а хората - капризни и взискателни. Ако ви провърви, в четвъртък ще срещнете действително интересен човек, който ще свали от вас част от вашите грижи. Най-хубавият ден е петък и особено неговата втора половина. И не само защото завършва работната седмица. Освен всичко друго, в живота ви ще се появи нещо наистина приятно и дори многообещващо. Купете за себе си нещо, което ще повиши настроението, комфорта ви или приемете като подарък нечия загриженост. В събота и неделя вие също ще се чувствате доста комфортно.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg