Зодиите, към които ще потекат реки от пари през пролетта

Март
Typography
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Много рядко се случва парите да започнат да валят от небето просто така. В повечето случаи, за да се случи нещо подобно, трябва да се потрудим доста здраво.

Някои хора обаче сякаш са целунати от Боговете, защото парите ще потекат към тях като реки, при това без да полагат кой знае колко големи усилия.

Астролозите твърдят, че късметът ще се усмихне на родените под три определени зодиакални знака и пачките ще започнат да валят върху тях като дълго чакан летен дъжд.

Ето ги и късметлиите:

Телец

Тази пролет нещата при Телците ще се нареждат повече от добре. Упоритият им труд ще бъде възнаграден.

На работното място ги очаква сериозен ръст в кариерата. Бизнес партньорите им ще им помогнат да развият и увеличат благосъстоянието си.

Лъв

На работното място всичко ще е стабилно, не се очакват някакви трусове. Не са изключени и други източници на доходи. През пролетта може да получите допълнителен доход под формата на наследство или просто някой щедро ще ви възнагради.

Висши сили ще бдят над тези зодии и ще ги пазят от неприятности през цялата година!

Не е изключено да спечелите от лотарията и значително да увеличите състоянието си.

Стрелец

Представителите на този зодиакален знак дълго подготвяха почвата и сега на работа ги чака бързо изкачване по кариерната стълбица. Нещата ще се наредят много успешно и парите ще потекат като река.

Ако отдавна искате да се занимавате с бизнес, сега е моментът. Основното е да изберете надежден партньор. /jenata.blitz.bg

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg