Любовен хороскоп за месец март: хубав месец обещаващ романтични вълнения

Март
Typography
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Март месец ще бъде вълнуващ и интересен по отношение на любовта. Възможни са изневери, прекратяване на връзката, но и създаване на нови взаимоотношения. Повече за това какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

През първата половина на месец март, фокусът ви няма да е върху любовния ви живот, а по-скоро върху финансите. Обвързаните Овни може да имат конфликти с половинката си, защото са твърде отдадени на работата. Бъдете внимателни, защото е възможно да започнете и флирт на работното място. Хармония в любовта ще може да постигнете през втората половина на март, а половинката с удоволствие ще ви угажда на малките капризи. За търсещите любов, месецът обещава вълнения, но не и сериозна връзка.


Телец

Благоприятен ще бъде новият месец за родените под знака на зодия Телец, особено в първите седмици. Не пропускайте да бъдете социални, да пътувате. Интересни, обещаващи запознанства могат да започнат на места, на които и не предполагате. Ще можете да избирате с кого да продължите да се срещате. Хубав месец може да очакват и обвързаните Телци, като шансовете за забременяване са много добри, ако имате такива планове. Въпреки това, не позволявайте на работата да отнеме повече от необходимото ви време, за да не страдат любимите ви хора.

Близнаци

Ако досега сте имали разногласия с любимия човек, то ще отшумят през март. Ще успеете да внесете хармония в семейството и отношенията. Най-хубавото е, че половинката ви ще ви подкрепя повече, ще можете да планирате някои важни за вас неща. Търсещите любов Близнаци, могат да се радват на късмет през втората половина на месеца. Възможна е съдбовна среща на места, свързани с културни събития. Увереността ви ще бъде по-висока, а вашата привлекателност няма да остане незабелязана. Също така е възможно приятелство да прерасне в любовна връзка.


Рак

За Раците март определено няма да е скучен месец по отношение на любовта. Ако търсите своята половинка, пред вас ще има възможности за нови и интересни запознанства. Има голяма вероятност, взаимоотношения с представители на противоположния пол, с които се срещате често, да достигнат до следващо ниво на романтика. При някои Раци, стара любов може да напомни за себе си. За обвързаните, втората половина на март ще е решаваща за стабилизиране на връзката, като някои от вас може да сменят и дома си.

Лъв

Любимият ви човек ще бъде отдаден на вас и желанията ви, показвайки любовта си по много начини. Щедростта му ще ви радва. Ще успеете да стабилизирате връзката си, да внесете в нея повече романтика, разнообразие и разбиране един към друг. Сексуалните отношения през този период обещават удоволствие. Тези от вас, които търсят любовта, е добре да бъдат внимателни в първите седмици на март, защото може да се спрат на грешен партньор. През втората половина може да очаквате покана за среща от човек, когото познавате отдавна.

Дева

Ако сте планирали някаква промяна във външния си вид, то периодът е подходящ да го направите. Това ще повиши самочувствието ви и шансовете за нова връзка, ако търсите такава. Интересни контакти няма да ви липсват. Тези от вас, които си имат половинка, е добре да помислят как да внесат повече разнообразие. Помислете как да се забавлявате с любимия човек, само двамата и то извън дома. Ако имате възможност, направете и кратко пътуване. Това ще разпали страстите ви.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg