Хороскопът за месец март: купища щастие и късмет се изсипват над вас

Март
Typography
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

 Март ще бъде променлив, той готви различни подаръци и сюрпризи за тези, които се стремят към успеха. Тези, които не са свикнали да се подчиняват, обичат свободата и са изобретателни, ще успеят да прескочат далеч напред във всяко начинание.

Овен

През март, представителите на знака Овен, които се занимават с интелектуална дейност, ще бъдат в състояние да променят живота си. Ще им бъде лесно и в службата, и в ученето, те ще бъдат готови да общуват с колегите и да търсят нови сътрудници. Студентите Овни с лекота ще си взимат изпитите, а начинаещите бизнесмени трябва именно сега да започнат собствена дейност. Предразположението на Овните към общуване ще им помогне не само да разширят кръга на деловите си познанства, но и ще изменят личния си живот. За някои нова среща може да стане съдбоносна. В семейството на Овните не всичко ще бъде гладко, но здравия разум и умението да се сдържат ще стане основа за мирни преговори.


Телец

Важни постижения на Телците, през март, ще станат трамплин за израстването им по кариерната стълбица. Те ще успеят да убедят партньорите и ръководството в своя професионализъм. Телците са аналитици, които са в състояние да решат и най-сложните професионални задачи. Те ще могат успешно да привлекат на своя страна потенциални клиенти, ще постигнат разположението на колегите и началството. Март ще стане месец, който ще помогне на представителите на знака Телец да проявят своите способности на миротворци. Те с лекота ще решават всякакви конфликти. Това се отнася и за семейните отношения. Телците ще успеят да докажат, че те ненапразно са полагали толкова усилия за запазване на мира и хармонията в отношенията. Телците през март ще бъдат миротворците, които ще успеят да се приспособят към ситуациите и да вземат единственото правилно решение. Такова поведение ще ги предпази от морални и материални загуби.


Близнаци

Известните със своето непостоянство Близнаци, през март, ще станат заложници на съмненията си по отношение на правилността при организирането на личния си живот. Но Близнаците няма да се решат да го променят, дори и да намерят причини за това. Март ще бъде месец на труда, изпълнен с много тежки изисквания и положителни резултати. Стремежът ви за независимост може да доведе до развитие на конфликти на работното място и в семейството. Чувството за мярка ще ви помогне да останете на краката си, но тези старания ще доведат до умора и загуба на сили, които ще се нуждаят от скорошно възстановяване. В края на месеца всичко ще се подреди и в дома на Близнаците отново  ще зацари спокойствие и ред.


Рак

Самореализацията ще стане основна цел за представителите на този зодиакален знак. Сантименталността ще отстъпи на заден план и Раците ще бъдат ръководени от най-силните черти на характера и темперамента си. През март те ще имат възможност да излязат напред и да станат най-желаните сред сътрудниците. Семейството, взаимоотношенията с партньорите и децата ще станат основна цел за Раците през март. Те ще положат максимално усилия за постигане на пълно разбирателство и доверие, извеждайки общуването с роднините на ново ниво.


Лъв

Небивал морален подем, професионална активност и ярко изразена независимост – това са основните черти характеризиращи живота и на Лъвовете през март 2021 година. Много делови преговори, премествания и промени, свързани с професионалната дейност, ще изискват бдителност от страна на представителите на този зодиакален знак, защото не всички ще бъдат изгодни. Някои предложени сделки ще бъдат заплаха за развиващия се бизнес. На Лъвовете ще им се наложи да сменят безкрайния, ярко изразен темперамент със спокойствие и хармония в отношенията с близките и роднините, оставяйки назад разногласията и споровете. Периодът ще бъде благоприятен за общуване с по-далечни роднини.


Дева

Март е месецът на стабилните перспективи, които очакват Девите по всички въпроси, свързани с професионалната дейност и междуличностните отношения. Умствените способности, на представителите на този знак, ще се проявят в качеството на дипломатичност и готовност за компромиси, за постигне на определена цел. В семейството си Девите трябва да бъдат особено внимателни към съпруга/та и децата си, но и да разнообразят почивките, да внесат някои новости и изобщо да добавят в отношенията разнообразие. Само така ще бъде възстановена хармонията и всички важни области на живота също ще бъдат установени.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg