Хороскопът на Оксана за март: Красотата в живота се завръща

Март
Typography
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Тази година март ще ни донесе стремеж към прекрасното, интуитивно познание за света, образно мислене. Ние ще съумеем да намерим общ език с онези, с които по-рано ни е било трудно дори да разговаряме с нормален тон, а не само да си сътрудичим конструктивно. Нашите желания вече няма да бъдат спонтанни и истерични, ние отново ще се научим да искаме обективно, и именно това ще ни даде възможност бързо да получим онова, за което мечтаем.

Освен това през първите две десетдневки на март ни предстои да завършим някои начинания и отношения, да "разчистим" пътя за бъдещи действия. Чака ни своеобразно предусещане на нещо ново и необичайно, ние подсъзнателно ще се стремим към промени и ще инициираме онова, което ще ни помогне да променим своя живот в по-добра посока.

Резултат от нашите постъпки и размисли ще станат нови начинания и проекти, които ще започнем в третата десетдневка на месеца. Мнозина от нас ще се решат на някакви житейски, научни или финансови експерименти, с удоволствие ще възприемат и адаптират към себе си новите повеи и тенденции, ще пробват силите си на непознати им досега поприща.


В началото на март можем да очакваме съдействие от страна на онези, на които някога ние сами сме помогнали. В средата на месеца ни очаква преоценка на ценностите, ние ще разберем кой от околните влияе благоприятно върху живота ни, а кой от тях не само е абсолютно безполезен, но и не ни позволява да вървим напред. В края на март мнозина енергично ще поправят своите минали грешки, ще се решат на активни действия и ще започнат нови дългосрочни проекти, инициирани самостоятелно.

 ОВЕН
Овните през март най-вероятно ще се разделят с това, което в последно време активно не ги устройва. Това могат да бъдат и някакви делови взаимоотношения, и работа, която им е омръзнала и престанала да им носи приходи, и навици, които изведнъж са започнали да ги потискат. Очевидно е, че ще ви се прииска да встъпите в новия годишен цикъл обновени, което и ще ви тласне към ярки и знакови промени, които вие ще инициирате напълно съзнателно.

Освен това ви очаква ново успешно сътрудничество, благодарение на което ще можете да реализирате много свои идеи. Вярно е и това, че колективната дейност ще бъде затруднена поради вашия стремеж да контролирате всички текущи процеси.

В началото на месеца някакво събитие ще ви накара да се усъмните доколко правилно и смислено живеете днес. В средата на март не се препоръчва да "дърпате" в светлото бъдеще онези, които не са готови за кардинални промени - тези хора не стават за ваши помощници и не са ваши спътници. В края на месеца се очакват значими промени в много сфери на живота ви.

ТЕЛЕЦ

През март Телците ги очакват позитивни промени в деловата сфера. Голяма е вероятността промените да инициират хора, които някога са били ваши опекуни или са участвали във вашия най-грандиозен проект. Най-вероятно ще ви въвлекат в нещо такова, което ще повлияе благоприятно и на вашето финансово състояние, и на вашата кариера.

Освен това, ще се освободите от някаква ситуация, която сега ви принуждава да се напрягате, да нервничите и да полагате съществени усилия за постигане на важни за вас цели. Ще си отиде тревогата, безпокойството, вие ще започнете да се отнасяте по-просто към случващото се, което на свой ред ще ви позволи без особени усилия да получите желаните резултати.

В началото на месеца не е подходящо да реализирате идеи, в чиято целесъобразност се съмнявате. В средата на март може да очаквате предложение, което ще определи живота ви през следващата половин година. В края на месеца започването на някакъв проект ще ви накара да приемете някакви обстоятелства.
 
БЛИЗНАЦИ

През март ще се наложи Близнаците да се сблъскат с някои непредвидени обстоятелства, които ще ви принудят да излезете от своята зона на комфорт и спешно да промените нещо в живота си. Голяма е вероятността немалка роля в това да изиграят вашите собствени думи, казани непредпазливо някога на някакъв влиятелен човек.

Освен това ви предстои да проявите самостоятелност в онези дейности, за които отдавна сте привикнали да разчитате на околните. И макар че едва ли ще се зарадвате на такъв обрат в събитията, в резултат той ще ви направи доста по-уверени в своите възможности и самодостатъчни като личност.

В началото на месеца не се изключва вероятността да получите приходи, които ще ви донесе някаква ваша стара идея. В средата на март се очакват някакви изпитания, постарайте се да ги издържите достойно, за да не се задълбочава ситуацията. В края на месеца ще се промени вашата психическа нагласа, ще спрете да се самосъжалявате и най-накрая ще започнете да действате.
   
РАК

През март Раците най-накрая ще излязат от своеобразната си "нелегалност", в която преди известно време са се оттеглили абсолютно доброволно. Най-вероятно, ще ви се прииска да сте по-често сред хора, да общувате със стари познати, отново да започнете да работите в онзи екип, с който ви свързват много неща. Така че очаква ви важен колективен проект, който ще ви донесе и добри пари, и чувство на дълбоко удовлетворение.

Освен това, ви предстои да анализирате и осмислите своите взаимоотношения с колети или делови партньори, които са ви помагали поради някакви користни подбуди. Голяма е вероятността вие да им се "отблагодарите" по някакъв особен начин.
В началото на месеца рязката смяна на вашето настроение ще изненада всички - и вас самите, и околните. В средата на март вероятно ще получите няколко предложения, и ще ви се наложи да проучите кои от тях са рентабилни, а от кои е по-добре да се откажете. В края на масеца вашите действия ще управлява някой друг, не вие.
   
ЛЪВ

През март Лъвовете могат да очакват подобряване на текущата ситуация в деловата сфера. Ще се появят няколко нови проекта, които ще ви помогнат да увеличите своите доходи и да се почувствате уверени в утрешния ден. Голяма е вероятността да се възползвате удачно и от своите идеи, и от идеите на вашите колеги или делови партньори.

Освен това ви очаква подкрепа от страна на хора, които в известен смисъл зависят от вас. Не е изключено, те да ви помогнат да постигнете някаква важна за вас цел, да ви дадат това, от което имате нужда, или да се съгласят с някакви ваши условия, с цел да запазят онова, което имат сега, благодарение на вас.

В началото на месеца не следва да влизате в конфликт с началници (партньори) - много скоро ще разберете, че предметът на вашия спор вече не е актуален. В средата на март заради нови проекти ще се наложи да усвоявате някакви знания или умения. Усилията ви няма да са напразни и ще бъдат възнаградени. В края на месеца може да очаквате започването на нещо наистина грандиозно.
     
ДЕВА

На Девите през март най-вероятно ще се наложи да се сблъскат с неприемането на тяхната личност. При това голяма е вероятността вие сами да провокирате това, като не пожелаете да се съобразявате с мнението на колеги или шефове и критикувайки всичко и всички. Не изказвайте на глас своето недоволство, за да не бъдете принудени да търсите нова работа или да се съгласите на условия, които за вас сега са неприемливи, или да търпите постоянни нападки.

Освен това възможно е да възникнат проблеми със самооценката. Не е изключено някои събития явно да ви подскажат, че взетото от вас някога решение е било неправилно и вие сами сте виновни в това, което се случва. В резултат можете да загубите увереност в себе си. Ако нещо може да се поправи, възползвайте се от този шанс.

В началото на месеца някои ваши тайни манипулации ще ви донесат приходи. В средата на март всичко ще зависи само от вашето поведение. В края на месеца вашата упоритост ще ви помогне много да си върнете онова, което практически е било загубено.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg