Алена за първата седмица на март: Най-хубавото предстои за вас

Март
Typography
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

И помнете, че звездите не програмират съдбата ни, а само активизират енергия с определено качество. Мнозина ще сметнат събитията на седмицата за щастлива случайност, други - за удачни обстоятелства.
   На всички пожелавам радостни изненади!

ОВЕН
  През тази седмица ще се изостри житейската ситуация при всички Овни, но особено при родените през март. Всъщност вие сами ще бъдете склонни да проявявате безкомпромисност, натиск, инат и опърничавост. Това ще позволи на някои да разсекат "Гордиевия възел", но на висока цена. Поради обстоятелствата хората, които са по-слаби и гледат на живота по-просто, могат да изпитат чувство на потиснатост. Постарайте се да избегнете силовите акции както по отношение на другите, така и по отношение на себе си. Рискът от нещастен случай или натиск от страна на онези, които са значително по-силни от вас, е висок. Ако искате да се освободите от някакви вериги в предверието на по-доброто бъдеще, сега е моментът да прекратите договора. Да го направят меко и вежливо ще успеят само родените в средата на април. Те обаче засега не горят от желание да режат от корен. Най-дипломатичните дни са сряда и четвъртък. В понеделник се постарайте да направите всичко възможно за укрепване на своята репутация и ако е необходимо търсете душевен контакт с онези, от които зависи вашия социален статус, кариера и бъдеще за няколко години напред.

ТЕЛЕЦ
През тази седмица не си струва да се затваряте у дома или в тесен кръг. Вероятно това няма и да ви се отдаде. Периодът е много благоприятен и за ефективна работа, и за самоутвърждаване в обществените ангажименти, и за обучение или пътешествия. Всичко се подрежда особено гладко при родените през пъвата десетдневка на май. Най-хубавият ден за уреждане на официални въпроси е понеделник. Критически обстоятелства могат да усложнят вашето финансово положение: може да попаднете в зависимост, ако допуснете неумерени разходи и големи дългове. Ако в близките дни ви се наложи да контактувате с контролиращи, митнически и силови организации, бъдете пределно "прозрачни" и се подчинявайте на закона. Ревността като средство да поставите другия човек в зависимост, също не е последният фактор, който може да усложни живота на някои от вас. В същото време, сега за вас най-важното е добрата репутация. Заради нея ще ви се наложи за известно време да забравите, че имате семейни ангажименти и че близките ви у дома се нуждаят от вас. Имиджът е всичко.

БЛИЗНАЦИ
Вие сте в своята стихия и би трябвало да се чувствате отлично: интензивно общуване, голям поток от информация, пътуване. Тези теми са съвсем актуални и лесно се реализират във вторник, сряда и четвъртък. Като отделен момент стои възможността за сполучлива смяна на направлението на дейността или скокообразно издигане в кариерата, коете влече след себе си качествено подобряване на финасовото положение. При тези, които не са съсредоточени върху кариерата, а върху други пътища за подобряване на социалния статус, също могат да се реализират сполучливи варианти. Например, регистрация на брак. Най-лесно тези въпроси се решават в петък и събота. По това време на годината за вас става очевидно и ясно вашето истинско положение в обществото: доколко то е успешно и доколко остава да се желае повече. Вземете мерки или се наслаждавайте на заслужен успех. Най-големите късметлии сега са родените през първата десетдневка на юни. Не съветвам никого в близко време да взима кредит или да дава назаем. Това може съществено и задълго да ви усложни живота.

РАК
Юнските Раци се отличават с повишена импулсивност, която строго потиска някого от обкръжението или самите обстоятелства. Това положение е трудно психологически и опасно за здравето - пазете се. Да обърнете ситуацията в своя полза можете с точни, планирани действия, задължително в рамките на закона. И с помощта на силни партньори, с които следва да установите продължителни, оформени според закона отношения, както лични, така и делови. Ако усетите, че са възникнали сериозни усложнения, вслушайте се в тези съвети, тъй като всичко едва започва: историята ще има продължение през есента и през следващата година. За родените през първата десетдневка на юли жизнената ситуация е много по-оптимистична: отваря се принципно нова възможност за социална експанзия за сметка на помощ от страна на добри хора. В резултат, за известно време вие може да заминете да работите зад граница, да повишите образованието и професионализма си, да спечелите процес или да откриете полезни, влиятелни роднини. Вариантите са много, животът ще ви ги подскаже сам. Важното е, че светът е готов да отвори пред вас ново жизнено пространство. Ще поискате ли да излезете извън обичайната рамка, си е вече ваша работа. Защото тогава е възможно рязко да се промени вашият поглед върху живота и самият ви мироглед.

ЛЪВ
Работата ви носи удовлетворение, ако е творческа, свързана с деца, или вие така я обичате, че просто горите в нея. В този случай в скоро време това ще повлияе позитивно върху вашето благосъстояние или формален статус. По-добре ще бъде, ако това е морална печалба, защото сега трудно бихте се разпоредили ефективно с материалната печалба, трудно бихте задържали дохода си. Това, което се трупа на едно място, намалява на друго, според закона за съхранение. Следва да се страхувате от загуби по вина на чужди финансови загуби и поради необмислен риск, свързан със заеми. Сега вие лошо виждате реалността: във важните неща се доверете на надежден адвокат или съветник, заинтересован във вашето благополучие. Отпускането и надеждата за късмет може да ви изиграе неприятна шега. Новолунието в Риби поражда ситуация, свързана с чужди пари или дялове, и надеждността на партньорството. Във връзка с това през следващите седмици вие ще бъдете принудени да заемете определена позиция в дългосрочен план.

ДЕВА
 Августовските Деви, притежаващи висок личен потенциал, се сдобиват с много голяма формална власт. Ако потенциалът им не позволява да управляват и контролират, ще се наложи те да се подчинят на тотален контрол и управление. Като "надзирател" и треньор може да се изявява конкретен човек, организация или дори заболяване. Септемврийските Деви са по-успешни: повечето доста сполучливо се възползват от променените обстоятелства. Съпрузи, деца, делови партньори са способни да внесат в живота им много позитиви. Сега за септемврийските Деви подписването на трудов договор или сключването на брак означава качествени промени в живота им към по-добро. При всички Деви без изключение интелектът и професионализмът сега им дават основания за самоуважение и добро самочувствие. Налага се да се работи много, вие го правите добре и се разбирате с хората. Особено успешно вървят нещата при онези, чиято дейност е свързана с големи колективи, с перспективни проекти. Успехът зависи и от това, как на този етап работите в екип, доколко това е вашият екип. Обстановката обективно е благоприятна и ако изпитвате дискомфорт, ако сега нямате успехи, значи не сте в своята ниша. Всички Деви сега са подложени на въздушно-капкови инфекции, пазете здравето си.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg