Оксана за настоящата седмица на април: всеки ще има повод за радост

Април
Typography
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Радвайте се на пролетта, приобщавайте се към природата. Нека агресията и бедите не ви докосват. Пазете се!

ОВЕН

 Енергията, с която започва седмицата, ще повиши и без това вашия висок емоционален тонус. В понеделник и вторник няма да можете да мълчите, да скривате своето настроение и всички хора, на които държите и които означават нещо за вас, ще изпитат това върху себе си. Има основания да се предполага, че повечето от вас ще са в добро настроение и във вторник ще се заемат с нещо много важно за та самите, активно привличайки и околните. За повечето това ще бъдат семейни, финансови и юридически дела, които вие успешно ще придвижите. Понеделник, вторник и сряда са доста благоприятни дни за осъществяването на различни социални дейности: посещения на административни институции, нужни организации, подготовка на културни и развлекателни мероприятия, пътувания и много други. Резултатът ще бъде ефективен, надежден, дългосрочен. Всички, които празнуват рожден ден през тази седмица, ще бъдат също толкова ефективни в личния си бизнес и пред тях се очертава успешна кариера за цялата година. Останалите е добре през тази седмица да направят важни, социално ориентирани стъпки.

ТЕЛЕЦ

През тази седмица онези, които са родени през първата половина на май, ще се почувстват разпънати между два проблема. Тревогите и безпокойствата им ще са свързани с неопределеността, нестабилността или ниската летва на социалното им положение, както и собствената им нерешителност в отстояването на своите права. Подобна ситуация стои още по-остро при родените около 8-11 май. Това се проявява в кариерата, в семейството, във взаимоотношенията с родителите. Налице е противоречие между интересите на семейството и личното израстване в най-различни варианти. Косвено това ще усложни финансовите обстоятелства и личните взаимоотношения. Не идеализирайте излишно онези, с които си имате работа, търсете златната среда между разточителност и стиснатост. И то не само в парите, но и в чувствата. Кулминацията настъпва в петък, тогава всичко ще се реши. Пазете нервите си, не отхвърляйте съвета на приятел и помощта на колектива. Всичко е за добро, повярвайте. В резултат на тази малка криза вие ще се окажете с печалба - в материален, морален и социален смисъл.

БЛИЗНАЦИ

 Събитията през март показаха, че обстоятелствата, независещи от вас, понякога играят по-голяма роля в живота и за да преуспеете трябва внимателно да ги преценявате и правилно да реагирате на събитията, които се случват. На каквото и стъпало в йерархическата стълбица да сте: началник или подчинен, през тази седмица вашите думи по отношение към едните и другите ще имат сериозни последствия. Дълбокият смисъл на това, което се случва, е в това, че се отварят нови пътища в живота, в кариерата, но за това трябва да се направи "скок" от една социална ниша в друга. Някои ще се решат, други - не. Някои ще ги "хвърлят" насила. При това едни ще излетят, други ще паднат. Шанс да се издигнат нагоре имат мнозина: честолюбието ви е силно като никога, но известна предпазливост няма да ви е излишна. Рискът да се срутят след стремителното издигане е най-голям при онези, които зависят от публика и силен партньор, облечен с власт. Нищо не заплашва онези, които имат по-скромни претенции, но са добри порфесионалисти. Показателен ден е петък.

РАК

 През тази седмица при онези, които са способни на успех, ще пристигнат и съответните възможности. В понеделник и вторник обстоятелствата ще подскажат как стоят нещата около вашата кариера и доколко гладко е взаимодействието с непосредствения ви началник и подчинените. Ако сте се вписали добре в производствената и семейна структура, няма да възникнат никакви търкания. Ако възникнат такива, направете си изводи, поправяйте положението. В следващите дни можете да постигнете много. Става дума не за смяна на работата или други кардинални промени, а по-скоро за разширяване на собствентата компетентност и повишаване на влиянието ви върху гледната точка на околните, което се смята за нараснал авторитет. В четвъртък и петък нови хора или неочаквана новина ще почукат на вратата ви, хвърляйки ви в смут. Кулминацията на всички позитивни събития се очаква в неделя, това е и най-успешният ви ден.

ЛЪВ

Казваме: всяко зло за добро. Сега това може да се каже и за мнозина от вас. Онези, които година-година и половина преживяха "черен" период или просто сериозни затруднения, би трябвало да почувстват, че и трудният житейски опит носи своите сладки плодове. Вие си поставяте реални цели и сте в състояние да постигнете реални резултати, да утвърдите своята социална и човешка ценност за околните и за самите вас. С други думи: всеки от вас ще има повод да похвали себе си, да изпита чувство на гордост. Сега вие имате най-премерената, конструктивна социална позиция, на която сте способни. Това ще определи кариерата ви и изгодно ще покаже вашите способности в очите на ръководството. Като ръководител сега вие сте пълни с ентусиазъм и ценни навици. Като личност сте изпълнени със самоуважение и очаквате любовта. Я тя е на прага ви. В неделя се вслушайте в музиката на душата си.

ДЕВА

 Взаимоотношенията ви със света не са никак скучни: вече втори месец пред вас се отварят нови пътища, появяват се нови хора, житейските обстоятелства приличат на криволичеща рекичка, където зад всеки завой се вижда нещо ново. Постарайте се да видите това ново като ценност, не отхвърляйте всичко веднага. Събирайте в "кошничката" всичко, до есента ненужното само ще отпадне. С най-голяма вероятност нови хоризонти се отварят пред родените в средата на септември. Може и да не ги покорявате, а само да им се полюбувате отдалече. Онези Деви обаче, които се решат да следват завоя, ще спечелят. Всичко, което сега се случва, може да засегне самолюбието ви, самооценката ви и дори здравето. Вярвайте, че сега Божията воля идва дори чрез онези, които ви се струват враждебни спрямо вас, които ви дразнят със своята "различност". Изборът е ваш: или си намирате интересни партньори или превръщате околните в свои неприятели. Що се отнася до личните отношения: не търсете "свежи" хора, те ще ви намерят сами. Могат да се окажат стари познати, но в ново качество.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg