Големият пролетен любовен хороскоп: любовта се носи из въздуха

Април
Typography
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Пролетта е тук и всичко започва да се пробужда за нов живот. И освен красивите цветя, около нас ще разцъфнат и романтичните ни отношения. Какво точно ще се случи през април в любовта, ще ни разкажат звездите.

Овен

Любовта и романтичните емоции ще присъстват в ежедневието на Овена. На фона на всичко, случващо се по света, ви очакват само хубави емоции и спомени.

Обвързани: Време е за много прегръдки и романтични филмови вечери. Половинката ви също ще е настроена на любовна вълна, така че се възползвайте максимално от времето, прекарано вкъщи. Запалете свещи, отворете бутилка хубаво вино и се отдайте на хубави емоции.

Необвързани: В период на бедствено положение ще ви бъде малко по-трудно да откриете любовта, но това не означа, че няма да срещнете симпатичен мъж в аптеката или на щанда с препарати в супермаркета. Приведете се в малко по-приличен вид, когато излизате и може да си намерите компания за вкъщи.

Телец

Телецът няма нужда от допълните идеи за забавление по време на принудителен престой у дома. Фактът, че може да си хапва на спокойствие и да се наслади на приятни моменти с близките му, го прави достатъчно щастлив.

Обвързани: Дръжте се като деца и се забавлявайте с неща и игри, за които не бихте се сетили в обикновен период. Сега е време да се радвате един на друг и да си наваксате загубеното време.

Необвързани: Отдайте се на спа процедури и релакс. Хубав филм, чаша вино, маска за лице, нов шампоан. Звъннете на стар приятел, който не сте чували отдавна и се отдайте на хубави спомени.

Близнаци

Както обикновено Близнаците ще бъдат на любовна вълна. За тях всичко е цветно, така че това ще се отнася с пълна сила и за април.

Обвързани: Бъдете изобретателни. Ще имате всичкото внимание и любов от половинката си, така че се погрижете за малките детайли и ще превърнете месеца в 30 дни на щастието.

Необвързани: Въпреки че не търсите партньор, може да намерите такъв на най-неочакваните места. Не се поддавайте на всеобщото лошо настроение,а се опитайте да извлечете максималното от ситуацията.

Рак

Април е отличен месец за Рака. Задължителният престой у дома и вечерите на безкрайни разговори с близките са сред най-любимите занимания на тази емоционална зодия. Просто се опитайте да не обръщате много внимание на случващото се по света и ще можете по-лесно да го преживеете.

Обвързани: Време е за романтика! Най-после имате време за половинката си и ще можете да направите всичко, за което си мечтаете. Ще можете да се отпуснете и да споделите всичките си мечти и страхове и ще срещнете пълно разбиране.

Необвързани: Използвайте времето, прекарано у дома, за да подобрите себе си. Прочете книга за медитация, научете основни йога упражнения и се научете да готвите любимо ястие. Всичко това ще се отплати в бъдеще.

Лъв

Месецът на огнената зодия ще премине в пиене на вино, забавни разговори и комедийни филми. Ще можете да отделите достатъчно внимание на себе си и това ще бъде достатъчно, за да превърнете април в месец на Лъва.

Обвързани: Време е за романтика. Периодът, който ще прекарате у дома ще бъде отличен за разпалване на страстите във връзката ви и за отдаване на сладки занимания.

Необвързани: Април няма да бъде най-силният месец за необвързаните, но пък ще бъде полезен за заздравяване на приятелствата ви и на развиване на собствените ви умения и познания.

Дева

Април ще бъде безоблачен за Девата. Ще прекарате един спокоен месец, напълно лишен от нерви в работата и у дома. Ще можете да се отдадете на любими хобита и да релаксирате колкото ви е нужно. Обвързани: Направете романтична вечеря или пуснете любимия филм на половинката ви. Така или иначе не можете да направите по-голям жест, затова просто се насладете на вечерта и не премисляйте всичко толкова много.

Необвързани:

Април ще е перфектният месец за самооценка и за промяна. Огледайте се и преценете какво ви е нужно и какво е излишно в живота ви. Независимо дали става въпрос за пуловер или отчужден приятел, време е да отворите нова страница и да продължите напред. Везни Месецът ще бъде интересен за представителите на зодия

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg