Хороскопът на Оксана за следващата седмица на май: върви и сте щастливи толкова, доколкото ви позволява вашата съдба

май
Typography
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (1 Vote)

В следващите седмици за вас ще е по-полезно да живеете според обстоятелствата, но при това да използвате активно тези обстоятелства, без да очаквате "милост от природата".

ОВЕН
Овните, родени през първата десетдневка на април, преживяват през втората половина на май емоции и страсти не на шега и се намират в центъра на вниманието в своя кръг. Причина за такъв бурен живот е прелом в брака или търсене на брачен партньор. Друг вариант е нелек напредък в кариерата, в обществената дейност или драматично развитие на финансов проект. Всичко случващо се поражда във вас неукротими желания, които се натъкват на "съдбоносни" препятстия, обременени с тежки задължения. Трудно, но пък не е скучно! Онзи, който е роден през втората десетдневка на април, живее с независим ум и поведение, критикувайки консерватизма, пасивността и рутината около себе си или намирайки оригинално решение на трудните проблеми. Такъв проблем може да стане дялово имущество или нещо подобно, което се налага да бъде оформено документално. В следващите седмици и месеци (в зависимост от мащаба на проекта) вие непременно ще успеете.
    
ТЕЛЕЦ
След принудителното икономисване и дефицит на налични средства от 12 до 26 май настъпва период с повишени разходи. Очевидно има какво да се харчи и това е радостно. Повишени разходи обаче изизсква и здравето, оздравителни мероприятия или "работни инструменти" в най-различни варианти, включително и придобиване на прилично облекло за поддържане на съответния имидж на работонто място. Не бива да очаквате лесни пари и пълно щастие. Всичко, което дойде, ще дойде с труд, при това интензивен, предимно интелектуален. И ведната ще бъде инвестирано в нещо. Рождениците от седмицата получават "задача" от звездите да балансират доходите и разходите, да разширят или да модернизират сферата на своята делова активност, леко да преформатират отношенията в семейството и в службата, основани на правилно съчетание на власт (без да се злоупотребява) и демократичност. Да бъде намерен баланс. Събитията от петък ще подскажат върху какво именно ще се наложи да се потрудите.
    
БЛИЗНАЦИ
Практичност и известна обособеност в поведението волно или неволно сега се наблюдава при онези, които са родени в края на май. Такъв стил на поведение носи полза в най-различни дейности, изизскващи сключване на договори, в отношенията с висшестоящи, с чиновници и по-възрастните роднини. Необходима е дистанция. Майските Близнаци в следващите месеци ще постигнат много, ако си взаимодействат с "нужните" хора, с влиятелни роднини. Близнаците, родени през първата десетдневка на май, са активни и инициативни повече от останалите, благодарение на което и разширяват своите възможности в онази област, която е приоритетна. При условие, че имат конкретна цел и не разпиляват силите си. Най-успешният ден за седмицата е четвъртък. Реалзирайте своите намерения!
    
РАК

От 5 до 19 май някой, абсолютно доброжелателен към вас, със своите постъпки и решения подобрява вашите семейни обстоятелства. Възможно е това да е ваш покровител, началник, някой от родителите. В понеделник в тази сфера на живота протичат знакови, не съвсем гладки събиитя, изясняващи всички обстоятелства около вас. В четвъртък се формира максимално благоприятна ситуация: вие ще научите кой точно ви помага или е добронамерен към вас, щом получите от този човек "подарък". Може би вече сте научили кой ви е полезен и приятен. Имате още време да активизирате този контакт. В неделя ще се появят и трудности, на които си струва да обърнете внимание, дори те да ви се сторят моментни, преходни. Възможно е те да се проявят в здравословно неразположение. Пазете се.
    
ЛЪВ
От 14 до 24 май вашите професионални договори претърпяват корекции. Длъжността и социалното положение, което за това време се е стабилизирало, ще бъдат стабилни и занапред. Онова, което за това време се е променило, ще стартира нов етап от социални възможности. Постарайте се да "завъртите" ситуацията в посоката, която ви е нужна. Родените през втората половина на август, през следващите седмици ще преуспеят в кариерата. Важно е да не се злоупотребява с власт и да не се нараняват чувствата и самоуважението на другите хора. Събитията от понеделник и вторник демонстрират здравослоното ви състояние и успешното служебно положение. Във вторник и четвъртък имате благоволението на обстоятелствата. В събота и в неделя слънчевата енергия се променя и за вас нещо също ще се промени забележимо. Постарайте се да разберете, накъде върви потокът от събития, преди да правите планове занапред. Осъществявайте ги не по-рано от 26 май.
    
ДЕВА

От 5 до 19 май вашата кариера и материално положение (доходи) вървят нагоре и вие ще трябва да уловите правилно точката, в която да съсредоточите усилията си, за да получите максимален резултат. Опасността идва от ненадежден партньор, който е в състояние да анулира вашата полза или ненавреме да "отпадне" от съвместен проект. Вероятността от такова събитие нараства в събота. Необходимо е пълноценно да използвате възможностите на благоприятния период, защото от 26 май до 6 юни ще настъпи не толкова благоприятен период, когато ще се наложи да преодолявате натрупаните семейни трудности, което ще погълне всичките ви сили и средства. Следователно, сега вие формирате "спасителна възглавница". Тази тенденция е много по-вероятна за родените от 5 до 15 септември.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg