Хороскопът на Оксана за следващата седмица на май: Изграждате фундамента на своя живот за 30 години напред

май
Typography
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

  Интензивният живот през тази седмица е богат с най-различни възможности. Основната идея е да се проявите от най-добрата си страна, да стартирате инициативата за важните реализации, които ще направят живота ви по-благополучен от преди. . Изграждате фундамента на своя живот за 30 години напред. Всеки един ден от тези две години би следвало така да го живеете, както искате да изживеете тези тридесет години. През тази седмица постъпвайте така, сякаш държите важен изпит. Животът ще ви предложи въпроси от социален характер - как виждате своята позиция, каква е вашата стойност в обществото, семейството и какво реално имате.

ОВЕН
 Наближава краят на месец май, свършва и периодът на "материализация", на въплъщението в конкретна форма на вашите стремежи и намерения. Каквото се е получило, това е. Да се надяваме, че не е като при немарлив вълшебник, който иска едно, пък се получава друго. През тази седмица финансовите ви дела са подложени на сериозни колебания - от най-смели надежди и реални постъпления в началото на седмицата до най-скромно, но надеждно приключващо завоевание в края й. От четвъртък до събота е период, когато можете да вържете материалния баланс. Така да се каже, да определите "сухия остатък" от своето благосъстояние. През тези дни ситуацията ще бъде видна най-реално и конкретно. И не само в материален план, но и по отношение на онези цели, които разчитате да постигнете през тази година. С други думи, облаците се разсейват и се вижда върхът, към който се стремите. Можете да прецените своите сили и да се запасите с инструментите, които са ви нужни, за да продължите по-нататък.

ТЕЛЕЦ
  Интензивният живот през тази седмица е богат с най-различни възможности. Основната идея е да се проявите от най-добрата си страна, да стартирате инициативата за важните реализации, които ще направят живота ви по-благополучен от преди. Вие можете с най-малки усилия да постигнете високо звание, образование, гражданство, да придобиете имот (може би в чужбина), да оформите изгоден договор или брак. Ако вече имате всичко това, имате свободата да прекарате времето си в престижен курорт в чужбина. Помнете, че благоприятните периоди като сегашния, се случват съвсем не всяка година. А ако се вземе предвид, че това е доста гладък участък от "пътя към храма" и върха на социалното положение, си струва да се замислим сериозно за какво да го използваме. Както винаги, в бъчвата с мед има и лъжица катран. Илюзиите на Телците, родени от 17 до 20 май, по повод истинските им потребности и възможностите за тяхното удовлетворяване, са повече. В края на седмицата илюзиите ще се разсеят: ако се почувствате онеправдани, значи суровата реалност ви напомня за себе си. Направете си изводите.

БЛИЗНАЦИ
  През тази седмица вие сте информирани, общителни и изобретателни, но трудно се подчинявате на някакъв ред и не цените времето - нито своето, нито чуждото. Често възникват неочаквани ситуации, които ви принуждават да промените мнението си, поведението си, да се настроите към ситуацията и неустойчивия стил на поведение на непосредствения ви началник. Вашата нервна система сега работи в режим на претоварване: в най-добрия случай вие сте приятно възбудени от идеите, които пристигат и предстоящите възможности; в по-лошия случай - сте раздразнителни и невнимателни. Последното е особено опасно за шофьорите - по пътищата през тази седмица ситуацията е опасна и вие сте потенциална причина за пътни произшествия. В рутинните делови ситуации е трудно да не сбъркаш. Това може да повлече след себе си неприятни ситуации в офиса, нарушаване на деловите контакти. Затова пък за творческите натури, за музикалните хора, с развит усет за прекрасното и с въображение, периодът е щедър. Такива хора са способни да надникнат зад ъгъла, да отгатнат бъдещите тенденции. Вдъхновението витае над вас, но не си струва да разчитате, че вашите идеи и намерения няма да се разминат с реалността. Най-непредсказуемият ден за седмицата е сряда.

РАК
  В началото на седмицата вие ще се убедите доколко вашите планове и намерения, които вие толкова усърдно "внедрявахте" в живота в последно време, се изпълниха. Вторник може да се окаже най-трудният ден за седмицата - ще се проявят всички трудности и пропуски, ще се излее целият песимизъм, на който сте способни. А в сряда вече ще можете да се справите с много неща. Това е благоприятен ден за работа в изгодна за вас посока. Четвъртък и петък ще ви донесат още по-големи възможности, дръжте ги, не ги изпускайте. Трудностите се материализират чрез роднини, личен транспорт (особено ако става дума за стара кола) и при оформянето на документи. Ще се наложи да проявите търпение. Подобни въпроси по-лесно е да бъдат решени в петък. В петък и събота вашето настроение и ангажименти зависят от влиятелни хора - познати или малко познати, роднини или чужди. Ако през тези дни сте доволни от себе си и намерите общ език с нужните ви хора, шансовете ви за успех са значителни.

ЛЪВ
 Вие преживявате период на приток на енергия и желание за действие. Този прилив на сили възниква веднъж на две години и вие можете да диктувате условията, да придвижвате собствените си инициативи. Това ще продължава до края на юни. Светът обаче не винаги е готов да ви посреща с отворени обятия. В понеделник и вторник и в семейството, и в службата, ще ви се наложи да отстоявате своята концепция "как да се живее". През тази седмица не е възможно да действате бързо и решително - срещате явната и скрита съпротива на обстоятелства и отделни хора. Въпреки това, необходимо е да се мобилизирате и да действате в свой интерес, целенасочено и търпеливо, независимо от трудностите. На дневен ред е вашата репутация на професионалист и просто на човек. Отстоявайте я. Най-трудна през тази седмица ще бъде задачата пред родените в края на юли, началото на август. Затова и техните сили са повече. Спазвайте строга отчетност и икономия във финансите - и своите, и другите, които са във ваше разпореждане. В тази област със сигурност можете да подходите най-трезво и разумно в петък и събота.

ДЕВА
 Забелязали ли сте, че в последно време през третата десетдневка на почти всеки месец се случват важни за вас събития, влияещи на вашето положение и здраве? Спомнете си третата десетдневка на януари, февруари и последната десетдневка на април. В един случай събитията са по-позитивни, те стабилизират и укрепват положението ви, в друг - го усложняват. Всичко това е един низ, който ще завърши през септември. Ето че и през тази седмица ще ви се наложи да шлифовате едно от важните и сложни звена във веригата от житейски събития. Изграждате фундамента на своя живот за 30 години напред. Всеки един ден от тези две години би следвало така да го живеете, както искате да изживеете тези тридесет години. През тази седмица постъпвайте така, сякаш държите важен изпит. Животът ще ви предложи въпроси от социален характер - как виждате своята позиция, каква е вашата стойност в обществото, семейството и какво реално имате. Най-отговорните дни са вторник и сряда. Отстоявайте своите права и достойнство, поемайте отговорност според силите си. Тогава лятото няма да ви донесе особени трудности. Онези, които от миналата есен решават неправилно задачите, предложени им от Живота, ще преминат втори кръг на обучение - през септември ще получат допълнителни въпроси, на които ще се наложи да отговарят цяла година. Успех!

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg