Оксана: Зодиите с вълнуваща новина в края на май

май
Typography
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Новини, които могат да променят не само ежедневието, но и живота като цяло, очакват няколко зодии. Ето кои са те.

Близнаци

Добри новини, но свързани със стари приятелства или познати, са записани в астрологичната прогноза за Близнаците през месец май. Благодарение на новата информация, ще почувствате прилив на енергия и желание да покорите нови върхове в кариерата. Моментът е подходящ, ако искате да се завърнете към стар проект, от който сте се отказали в миналото или да се свържете отново със стари колеги.

Везни

От средата на месеца ще започнат да ви се случват малки чудеса, но най-голямото от всички е свързано с любовта. Обвързаните ще получат предложение за брак или предложение за съвместно съжителство спрямо етапа на връзката си. Необвързаните ще се запознаят с човек, който ще открадне сърцето им.

Козирог

Новини, свързани с промяна на жилището, очакват представителите на зодия Козирог този месец. Голяма част от Козирозите ще разберат, че искат да притежават собствен дом и ще почувстват увереност, за да предприемат първите крачки към реализиране на тази мечта. Разбира се, ако тълкуваме метафорично знаците на планетите, може да става дума и за заздравяване на отношенията между родители и деца.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg