Седмичен хороскоп до 19 юни: Мощна космическа енергия завръща щастието

Юни
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.17 (3 Votes)

Седмичен хороскоп до 19 юни:

ОВЕН
 Вие сте в центъра на събитията и сами представлявате техен възбудител и инициатор в зависимост от своя потенциал. Някои инициират важни събития в собствения си живот, други - в мащабите на групата и общността. Втората десетдневка на юни е изключително удачна за вас - реално е да преживеете щастлив момент, момент на успех, буквално "паднал от небето". По-отзивчиви към енергетиката на Космоса са мартенските Овни. В живота им сега започват да се случват много важни събития, които през следващата година значително ще променят някаква негова част, а може би и живота ви като цяло. Не всичко е толкова просто, но всеки може да улови своята "птица на щастието". Потенциално успешни дни за всички Овни са понеделник и вторник. Именно тогава Съдбата може да ви се усмихне. Или просто ще преживеете кратки щастливи моменти, което също е много важно. В четвъртък се съсредоточете върху практическите неща, професионални и битови. В петък може да претеглите късмета и трудностите, които сега ви поднася животът. Помнете, че това е само началото.

ТЕЛЕЦ
 Венера ви дава особено покровителство, особен късмет и ви подарява драматични вълнения. Точно сега е моментът да помолите за изпълнение на най-заветните, тайни свои желания. Ако през тези дни станете притежател на златно или медно бижу, то може да стане ваш талисман. Ако можете да си позволите да си купите зелени камъни, поглезете се. Разбира се, че е най-добре, ако ги получите като подарък. Време е да украсявате дома си и да организирате в него празнични мероприятия. Хората на изкуството сега преживяват особен подем. Априлските Телци са най-щастливите късметлии през тези дни.

БЛИЗНАЦИ
 Мощна космическа вълна докосва рождениците от втората половина на юни и тя съществено ще коригира по-нататъшния живот на мнозина Близнаци. През тази седмица Слънцето е в остър аспект със важна планета, което говори, че рождениците през седмицата ще преодоляват обстоятелства, изпитващи тяхната воля и водещи към узряване, към нов етап на зрялост на личността им. Трудно е, но е полезно. Като треньори и изпитващи ще се проявят вашите родители, началник, съпруг, финансови обстоятелства и много още друго. През текущата година в живота на рождениците от понеделник и вторник ще се случи важно семейно събитие, което ще промени обичайния им начин на живот. Мъжете може да решат да поемат върху себе си такова "бреме" като брак, например. Рождениците от вторник, сряда и неделя имат повече късмет и са по-малко натоварени. По-точно казано, наред с проблемите, те ще получат и позитивна компенсация. Рождениците от четвъртък са успешни в обичайнята си работа и бизнес. Най-сложната задача за годината се дава на рождениците от петък и събота. Вероятно те ще бъдат въвлечени в решаванетоне само на лични, но и по-мащабни задачи. Пазете семейството си и своето здраве.

РАК
  Вие сте на прага на бурни събития, които пряко ще засегнат юнските Раци. И то в най-скоро време. В понеделник и вторник вие имате късмет, забелязват ви и околните са настроени позитивно към вас. Можете да поискате добавка към заплатата, да получите реално повишение или поощрение. Можете да се настроите и за изгоден и престижен брак или да станете щастлив родител. Възможни са и други варианти - например да си вземете успешно изпит и да получите професионален сертификат или да станете студент. Сряда и четвъртък са благоприятни дни за редовните търговски операции и придобивки, галещи самолюбието и сгряващи душата. Петък е обикновен, но доста ефективен делови ден. Събота е най-сложният ден през седмицата, който ще постави редица проблеми, за решаването на които ще се наложи да се приложат продължителни и немалки усилия. Като минимум това ще бъдат проблеми, свъразни с роднини или с вашата собствена кола. Всичко, което се случва в събота, има своята дълбока причина и дълго продължение.

ЛЪВ
 Голям късмет е посетил юлските Лъвове. Лъвовете, родени през втората половина на август, ще се наложи до края на юни да преодоляват сериозни трудности. Останалите засега са извън особеното внимание на космоса и реагират на космическите влияния индивидуално. Какво представлява днешният късмет? Това е възможност да се блесне на подиума на живота с едно или друго качество, от необикновено туристическо пътуване, което ще се помни цял живот, до смяна на гражданството, блестяща защита на дисертация или постъпване в желания ВУЗ. От какъв род са трудностите? По-скоро финансови и имуществени. А така също и породени от проблема "бащи и деца". Във всички ситуации има една особеност - животът не ви притиска и принуждава твърде много, просто създава ситуации, които имате право да използвате или да игнорирате. И едното, и другото ще послужи като причина за по-нататъшното развитие на събитията. Дните на вашия блясък и късмет са понеделник и вторник. Демонстрирайте своите способности, покажете себе си, изложете пред света своите желания и изисквания.

ДЕВА
  През тази седмица почти всички Деви ще бъдат удовлетворени от развитието на своите дела и от всичко, което са постигнали от миналата есен досега. Трудности от 14 до 25 юни ще се наблюдават само в живота на родените през втората половина на септември. Трудностите ще бъдат свързани с кариерата, както и с родители и деца, с отговорността за тях. Очаква се максимално тези трудности да се проявят в петък и събота. Оттук си направете изводи, вземайте решения. Трябва да кажа, че това са последните трудни задачи от онези, които животът ви поставяше със завидна последователност през послединте две години. Септемврийските Деви със завидна упоритост и сила на волята сега хващат "бика за рогата", формирайки събитията според своето виждане. До края на юли на всички Деви се дава такава възможност. Силният ви ден е четвъртък.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg