Хороскопът на Оксана за първата седмица на Юни: Вие сте в своята стихия, в благоприятни условия и всичко в живота ви устройва

Юни
Typography
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

 Накъде да вървим по-нататък? Как да се държим в ситуацията, създала се в даден момент? Мнозина от нас през юни ще бъдат заети да търсят отговорите.  Следователно, подбудите и действията на хората в някакви ситуации ще приемат колективен характер, ще се разпространят върху много групи хора и области на нашата дейност. Колективните събития на свой ред ще засегнат отблизо всеки от нас. Могат да бъдат прогнозирани и значими обществени новини, събития.

ОВЕН
През тази седмица вие сте съсредоточени върху всичко, което е близо около вас, живеете с интересите на ежедневието. Запазете добрите си отношения с хората. Съсредоточете се върху изискванията на ситуацията, живейте с днешния ден и обичайните ангажименти. Степента на организираност, подробното и старателно разработване на информацията и документите определя сега успеха или неуспеха на всяка ваша стъпка. От 26 май до 13 юни вие сте в подем: eнергични, предприeмчиви, успешно подобрявайки текущите обстоятелства. Не си поставяйте нови сериозни цели, утвърждавайте се в онова направление, което вече сте избрали, използвайте онези възможности, които имате. Вероятно ще имате успех в обучението, ако е необходимо да пътувате някъде не много далече и ако искате да установите правилно отношенията си с роднини и колеги. Всичко това позволява да бъдат решени всички текущи задачи. Сега вие добре се приспособявате към променящите се обстоятелства и привиквате към това положение, което доскоро е било ново за вас. Нови познати не проникват във вашия кръг, но пък отношенията с добре познати хора ви носят и удоволствие, и полза. Новините са много, но погледнато най-общо, те са остарели. Вземайки решения, ориентирайте се според всичко, което ви е известно, и разчитайте на опита си.


ТЕЛЕЦ
  Периодът е благоприятен за вас, състоянието ви е комфортно. Сега е важно да не се задоволявате с това, което имате: ориентирайте се правилно какви възможности ви дава сегашното положение, какви ресурси притежавате, какви искате да притежавате. Тогава задължително ще се появят нови интересни възможности. Ако сте дееспособни и самостоятелни, сега е моментът да направите още една стъпка към своето благополучие, да го увеличите или да преразпределите ресурсите. Тяхната оценка и преразпределение може да стане главната ви задача. Към ресурсите се отнасят и вашите умения, способности, здраве. Не винаги благополучието е свързано с умножаване на личните ценности, понякога това е решаване на проблеми, свързани със собственото физическо и душевно здраве или помощ, оказвана на друг човек. Тясното взаимодействие с енергичен човек от дома ви ще увеличи ресурса ви. Можете например вие да вложите средства, а някой друг да поеме ангажимента да ръководи ремонт, строителство, организация и да осъществява непосредствено нещо. Така е и във всяка една друга работа. Около вас има много хора, с които е приятно да се общува и това също е ваш ценен ресурс. Хората на интелектуалния труд през юни ще имат висок доход. Онзи, който ви дължи пари или бави плащане, в скоро време ще ви върне всичко.


БЛИЗНАЦИ
 Близнаците, които празнуват рожден ден през тази седмица, залагат за себе си благоприятни възможности за следващата година. Родените в понеделник успешно ще завършат някакви достатъчно важни ангажименти и житейски програми, а всички останали ще получат възможност да проявят лична инициатива и предприемчивост в нова житейска ситуация и чрез това да изявят способностите си. Не си струва да се хвърляте в абсолютно непозната област на живота и работата - сега ви е необходимо задължително да се опрете на опита, който вече имате. Това се отнася включително и за съпружеските отношения, оформянето на брак или делово партньорство. Това как ви възприемат сега хората или отделен човек е много важно - стремете се да изглеждате по-добре. Това се отнася не само за рождениците. Всички трябва да се възползват от това, че обстоятелствата ви отделят от "тълпата". Всички Близнаци през тази седмица волно или неволно се оказват в центъра на вниманието. Възползвайте се от ситуацията в свой интерес, в интерес на работата, повишавайте самооценката си, усъвършенствайте външността си. Вашите дни са вторник и сряда.


РАК
  През полследния месец преди рождения ви ден реалните ви сили не са толкова много, затова пък нарастват вътрешните ви ресурси - силата на духа, силата на волята. Ако ви се струва, че някакви отношения са неудовлетворителни, погледнете ги от друг ъгъл. Със сигурност ще ви помогне. В четвъртък и петък ще се убедите в това. Изберете време, за да подобрите външността си и настроението си. Ако трябва, купете, вземете си онова, което ви е необходимо, за да имате увереност в себе си. Във вторник ще станат известни някои тайни: събития, ставащи зад гърба ви. Нищо няма да се случи против вас, всичко е във ваша подкрепа. Ще пристигне и неочаквана помощ в материален или друг вид. Решението на вашите финансови въпроси сега в голяма степен зависи от нечия безвъзмездна помощ или специални предимства. Тези неща могат да бъдат решени в края на седмицата. Може да поискате повишение на заплатата. През почивните дни ви предстоят разходи и получаване на подаръци. Ако обстоятелствата или собственото ви състояние ви тласнат към самота, знайте, че сега е най-подходящият момент да се уедините малко, да надникнете в себе си, в душата си и там да видите звезди.

ЛЪВ
 Повишената обществена активност и предприемчивост сега ви позволяват да сте в центъра на вниманието и да правите стъпки към сериозна цел в живота. Периодът за вас е лидерски. Приятели и колеги действат под ваше ръководство или в унисон с вас. Обединените усилия са от полза на всички. През тази седмица вашите действия са ефективни. Периодът е прекрасен за енергичните хора, неограничаващи се само от личните интереси, хората ръководители, предприемачи, спортисти и обществени дейци. Изборът на направлението на дейността, перспективните планове в следващите дни са важна тема за вас. Не си струва да се променя от корен целта в живота, но ще се наложи само леко да се поправи. Коригирайте смело ситуацията в положителна посока, изисквайте своето, това, което ви се полага, търсете къде по-добре да реализирате своята енергия. Сега вие задавате импулс на бъдещите събития, моделирате пространството според своите интереси, според своите желания. Важни дни са вторник и сряда - тогава ще получите най-голяма подкрепа от хора и обстоятелства. В събота и неделя постъпвайте така, както е характерно за вас, следвайте първия си порив и няма да сбъркате.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg