Хороскопът на Алена за първата седмица на Юни: Вие сте източник и обект на необясними ситуации и удивителни случаи

Юни
Typography
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.50 (1 Vote)

Използвайки своето обаяние и такт, вие винаги постигате много. И сега те са главното ви оръжие.  Вие сте потопени в света на силните чувства. Във вас възниква чувство за опасност, може да изпитате страх от загуба. Всичко това е предизвикано не само от любовни, но и от финансови причини.

ОВЕН
 В средата на седмицата най-накрая проблемите в личните отношения се разсейват, стихват семейните битки, тушират се проявите на ревност. На тяхно място идват грижи, свързани с финансови въпроси, плавно преминаващи в скъперничество или реални парични затруднения, които най-ярко ще се проявят в сряда. През тази седмица разходите очевидно ще надвишават приходите, защото честолюбието засилва потребността Овните да усещат своята социална значимост. Да се инвестира сега с такава цел е полезно. По-ефективно е да се действа не толкова индивидуално, колкото в екип, колективно, в семеен бизнес, например. Вторник е най-отговорният и сложен ден през тази седмица.

ТЕЛЕЦ
Настъпило е времето, когато вие ще трябва да отделите особено внимание на своя външен вид, маниери, поведение и здраве. Това ще стане залог за работоспособност и привличане на доброжелателно внимание на околните към вас. Използвайки своето обаяние и такт, вие винаги постигате много. И сега те са главното ви оръжие. За да не постигнете нищо, може да има само една причина: мързел или нисък жизнен тонус. Семейните затруднения ще ви бъдат стимул. Важното е вместо студенина в семейството ви през тези дни да има повече взаимна подкрепа и сплотеност. Не се стремете към близост с онези, които не ви ценят. В сряда ще станат явни всички потенциални проблеми, които ви пречат да се чувствате комфортно. Започнете да ги ликвидирате.

БЛИЗНАЦИ
 Сега най-много ви допада девизът "искам да знам всичко". Да знаете не това, което лежи на повърхността, а онова, което е скрито. Това може да доведе до научно откритие или увлекателна интрига, която ще ви позволи да изпреварите партньорите и съперниците си. Вие разчитате само на своя здрав разум и с цялото си поведение демонстрирате увереност в себе си. Във взаимоотношенията си вие задълбавате и стигате до същността, откривате тайните на околните. Някой може да сметне, че да се общува с вас е опасно, друг - че е интересно. Цялата интрига със страничните лица приключва към края на седмицата, после вие променяте тактиката. В неделя не е изключен семеен конфликт, след който и други обстоятелства рязко се променят.

РАК
 В края на седмицата приключва периодът на лична активност, която е определяла вашето състояние и поведение през последните месец и половина. Каквото сте успели да направите през това време, сега ще започнете да го обмисляте. В ущърб на физическата си и всяка друга активност, доминират интелектуалната и комуникационната. Не е възможно да се мисли, тичайки. Дошло е време да понамалите скоростта, да се замислите. За какво? За значими неща и социални проблеми от рода: "моето място в колектива", моята кариера, моят семеен статус. Но са възможни и куп още други важни аспекти, които периодически се налага да бъдат коригирани. Така че мислете. Не пречи да се понаблюдавате отвътре.

ЛЪВ
Вие преживявате нелеки времена и то не само през тази седмица. Проблемите пак се изострят; така ще бъде почти през цялото лято, но резултатът би трябвало да е - победа. Няма да изброявам какви точно трудности ще ви се наложи да преодолеете, всеки ще има своите трудности. Необходимо е да вярвате в себе си, да съберете цялото си търпение и упорито да работите за бъдещето. По трудния път е важно внимателно да следите пътните знаци - тези, които забраняват и тези, които разрешават. Във вторник вероятно ще срещнете от вторите - всичко, което ви зарадва, успокои, подари надежда, ще ви бъде полезно в перспектива. Забранителни знаци може да срещнете в четвъртък, заедно с понижен тонус, отпадналост, депресия. През този ден е важно да отсеете зърното от плявата и да обърнете кормилото в нужната посока. Можете.

ДЕВА
 Назрява остър завой в кариерата ви или в други житейски обстоятелства. Всичко това ще бъде предшествано от сложна обстановка у дома или в службата. При някои това ще бъде данъчна проверка, при други - интриги и злословие, неразбиране от страна на ръководството, други, не толкова приятни неща. През тези дни ще бъдете на висота, ако получите достъп до важна информация. Умението да стигнете до нея става един от най-важните фактори за вашия професионален успех. Трудностите е възможно да бъдат концентрирани не на работното ви място, а у дома, но това няма да облекчи ситуацията. В края на седмицата трябва да бъдете готови за всякакви, достатъчно нервни обрати в събитията.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg