Оксана за втората седмица на юни: Не се поддавайте на умора и тъга, всичко върви и се подрежда добре

Юни
Typography
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Чака ви една доста успешна седмица. При някои ще се промени социалният статус. Не е задължително това да стане в скоро време, но именно през тази седмица вие можете да насочите събитията в нужната ви посока.

ОВЕН
 Трудно е да си представите по-благоприятно време, за да стартирате начинание, важно за вас, да отстоите своята позиция и да постигнете всичко, което ви е нужно за социално израстване. Всички козове са в ръцете ви. И ако през тази седмица не направите нищо полезно и перспективно за себе си, вината ще е само ваша. Има само един не особено приятен нюанс: твърде силният егоизъм или вашата болезнена обидчивост, стигаща до истеричност. Пред очите ви все се мержелее "образът на врага" дори там, където го няма, и тогава нормалната конкурентоспособност може да се обърне в докачливост и конфликтност. В понеделник бъдете сдържани, тогава емоциите ви командват най-силно. Дано са позитивни.

ТЕЛЕЦ
Сега качеството на живота ви и настроението зависят от това колко комфортно се чувствате в семейството си, доколко е благополучен домът ви и колко здраво сте стъпили на земята. Ако в понеделник усетите недоволство от нещо, спешно вземете мерки, стабилизирайте нещата, изглаждайте ги! Не се спирайте пред разходите, всичко ще ви е от полза, всичко е ефективно. Сега е най-благоприятният период, за да укрепите материалната си база, да намерите нов източник на благосъстояние. Може би за тази цел някому ще се наложи да промени малко своите предишни планове, да обнови кръга на деловото си общуване. Най-перспективни за кариерата и социалния ви статус е интелектуалната и творческа дейност. В четвъртък изяснете своите материални претенции: сега вие залагате нивото на своите доходи и програмата за своето благосъстояние за цялата година. Колко ви трябва да печелите за добро самочувствие?

БЛИЗНАЦИ
Чака ви една доста успешна седмица. Повечето от тези, които сега отбелязват рождения си ден, ще са доволни от живота през цялата година, ще съумеят да постигнат много. При някои ще се промени социалният статус. Не е задължително това да стане в скоро време, но именно през тази седмица вие можете да насочите събитията в нужната ви посока. В сряда и четвъртък вие просто сте задължени да изпитвате удовлетворение от живота: тогава не само месецът, но и по-нататък ще преуспявате. Ако през тези дни направите поне нещо в желаното направление, всичко за вас ще се подреди по най-добрия начин. Най-енергични и жизнерадостни са рождениците: през цялата година те ще бъдат лидерите, ще са здрави и изпълнени със сили. В петък започва период от две седмици под мотото "огледай се назад". Спрете да бързате, проверете дали всичко върви както трябва. Някои неща ще се наложи да пооправите. Най-трудно ще бъде на родените около 18-21 юни. При това не само през тази седмица.


РАК
 През тази седмица мнозина от вас ще се наложи да намалят темпото, може би да променят своето мнение, позиция и поведение. Замисленото пътуване се забавя. Престанете да бързате, временно свийте кръга от хора, с които общувате. Няма нищо лошо за известно време да се затворите в себе си, за да си изясните собствените потребности, за които много често човек забравя сред житейската суета. В следващите две седмици вие ще се срещнете със своите грешки, загуби и неудачи. Но само за да ги поправите, компенсирате и повишите ефективността на своите постъпки. Не форсирайте изпълнението на взетите неотдавна решения в работата и в бита. Не разчитайте, че след вторник ще можете бързо да получите необходимите справки и печати. Появилите се спънки възприемайте като намек - доколко това ти е необходимо? Не се радвайте на нови познанства, сега по-полезно ще ви бъде да използвате в работата си надежни и проверени хора, да разчитате на собствения си опит, да не експериментирате. Използвайте обичайните източници, отвсякъде по малко.

ЛЪВ
Родените в края на юли и началото на август имат късмет и са доволни от живота. Той им се усмихва широко, социалният им статус и положение в обществото им дават възможност да се чувстват на ниво и да се наслаждават на живота. Малко по-сложно стоят нещата с родените в средата на август. Става дума за обичайните трудности, които през тази седмица те могат да изгладят леко, да позамажат, да се справят с тях. Най-успешен ден за тази цел е петък. Ако сте наясно със собствените си трудности, използвайте всички подходящи обстоятелства през този ден, за да ги ликвидирате. Всичко, което ще се случи в сряда, ще бъде свързано именно с тези трудности, така че не бива да сбъркате своето "слабо" място. Освен това, своите най-важни дела и намерения вие ще изпълните резултатно чрез пътуване или използвайки висшестоящи контакти. Кратковременно обучение или участие в обшествени акции ще повиши вашата самоувереност.

ДЕВА
 В колектив или екип от съмишленици вие отлично си сътрудничите. Общите ви планове обаче се подлагат на критичен анализ от ваша страна и може би подлежат на преразглеждане. За корекции на някои неща има време, приблизително около две седмици. Независимо от това как сте планирали своята лична дейност през миналата седмица, през тази е възможно да се откажете от намеренията си. И това не са капризи, а просто опитът и обстоятелствата ще ви подскажат други варианти. Отдайте пердпочитанията си на проверени начини и методи, както и на старите си познати и роднини. За вас това сега са най-добрите съратници. За работещите хора всичко през тази седмица се нарежда благополучно и в петък ще имате повод да се убедите в това. За предприемачите най-успешни ще бъдат първите четири дни на седмицата. Съботата прекарайте с най-близките си роднини, това ще ви е от полза.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg