Любовният хороскоп до края на юни: Любовта отново ще ви накара да се усмихнете, и ще бъдете още по-щастливи

Юни
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Емоциите ще са преобладаващо положителни. Ще се убедите, че да освободите съзнанието си от задръжки е не само смело, но и полезно.

ОвенУспешно ще се справите с различни дребни практически задачи, което ще е убедителна предпоставка за добро настроение. То пък ще се отрази на въображението ви и ще ви хрумнат оригинални варианти за изразяване на чувствата, които приятно ще изненадат любимия човек.

Опитайте се да създадете синхрон и равновесие между мислите и чувствата, между желанията и претенциите си. Направите ли го, не само ще запазите, но и ще стабилизирате връзката си. Помислете дали недоволството, изразено от любимия човек не е основателно и дали не се налага да промените в някаква насока поведението си.

Никой не може да ви навреди повече от самите вас. Преценявайте внимателно изказванията си, съобразявайте се с кого разговаряте и се придържайте към правилата на добрия тон. Ще си спестите поне две неприятности: да отблъснете любимия човек и да дадете повод за клюки.

ТелецТалантът на добрия слушател винаги ви е помагал и през тази седмица отново ще ви е полезен, независимо дали сте във връзка или не. Ако вече сте спечелили нечия любов, ще успеете да я съхраните за дълго. Ако пък все още сте в търсене на подходящата си половинка, то проявата на грижа и съпричастност със сигурност ще ви доближи до желаната цел.

Ще сте доста по-словоохотливи, но и по-убедителни, по-отстъпчиви. Подходящ момент за провеждане на разговори, от които ви е било страх. Ще постигнете желаната цел, независимо дали сте обвързани или не.

Не позволявайте на обикновените житейски ежедневни затруднения да ви създават комплекси. Естествено и нормално е да се налага да ги преодолеете. Наградата ви ще е усмивката, похвалата и блестящото уважение в погледа на любимия човек. Никак не е малко.


БлизнациИнтуицията ще ви подскаже как да подредите плановете си, за да попаднете на точното място в точния момент. Предстоят изненади, но не е абсолютно сигурно, че ще са ви приятни. Сигурно е, обаче, че ще научите истини, които ще ви спасят от неприятности.


Преценявайте внимателно темите, които бихте желали да обсъдите с любимия човек през тази седмица. Избягвайте конфликтните точки, съобразявайте се и с неговото/нейното настроение. Нямате полза от глупави разправии, а ако заложите на прословутия си „вътрешен глас“, ще успеете дори да решите съществуващите спорове.

Сили и вдъхновение не ви липсват и, ако ги разпределите и използвате правилно, ще можете да „повдигнете планини“. Колкото сте по-заети, толкова ще сте по-доволни, а и по-лъчезарни. Без значение дали сте обвързани или не, през тази седмица бихте могли да спечелите благоволението на всяко сърце.


РакПредставителите на вашия знак понякога със садо-мазохистично удоволствие разрушават отношения, които с много усилия са създали. Ревност, мнителност и сарказъм са най-злите ви врагове. През първите няколко дни от седмицата ще сте раздразнителни, което подсказва, че е подходящо да насрочите романтичните срещи за втората половина. Така ще изключите възможността за конфликти, които може да предизвикат даже раздяла.

Ако изпитвате дефицит от романтика, проявете инициатива. Не се страхувайте да поемете отговорност, бъдете искрени и със сигурност ще спечелите сърцето, към което се стремите или пък, ако чувствата ви са вече споделени, връзката ще премине на друго ниво.

Настроението ви ще е доста нестабилно и няма начин да не окаже влияние върху личните отношения. Опитайте се да прецените подходящия момент за любовни срещи и романтични разговори. Половинката ви няма да се почувства добре, ако заместите чаровната си усмивка с физиономията на човек, който има камъче в обувката.

Лъв

От вас зависи да си осигурите вниманието, от което имате нужда и което толкова много ви радва. Не се усамотявайте. Правете онова, което предпочитате, не спирайте порива на чувствата си и ще избегнете пристъпите на отегчение.

Започнете седмицата с  прочистване на мислите и чувствата си. Преценете дали сте доволни от връзката си, дали изобщо искате да сте във връзка и дали чувствата ви към него/нея са искрени. Ако дори само един от отговорите на тези въпроси е отрицателен, значи се нуждаете от спешна промяна и е време да направите първата крачка.
Суетата и желанието да блеснете, да привлечете вниманието, са основни грешки, които често повтаряте. Ефектът от тях в повечето случаи вреди на отношенията. Предизвиквате съмнения, прояви на ревност, драматични разговори. Мобилизирайте въображението си и покажете на любимия човек, че той/тя за вас е единствен/а. Резултатът няма да ви разочарова.

Дева

Контактите ви ще са разнообразни и ще спечелите много повече и по-дълбоки симпатии, ако се освободите от обичайните стереотипи, към които се придържате. Проявете наблюдателност. Някои от новите ви познати ще са доста интригуващи. Ако сте във връзка и решите да се сближите с тях, направете го така, че да не предизвиквате чувство на ревност. Търсещите любов сърца е много вероятно да направят своя избор.

С доста промени ще се наложи да свикнете през тази седмица. Част от тях ще са предизвикани от външните условия, друга част ще са свързани със самите вас.

За въпроси, които ви засягат лично, слушайте сърцето и следвайте интуицията си. Не позволявайте на околните да се намесват в отношенията ви с препоръки или споделяне на „горчивия си“ опит. Някой ще се опита да ви манипулира, да влияе върху мнението, а може би и да ви скара с любимия човек.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg