Датата на раждане предсказва цялата съдба на човека - Вижте какво показва вашата

Любопитно
Typography
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.21 (7 Votes)

Всичко зависи от знака на зодиака, и по-конкретно, от датата на раждане на човек. Казано е, че характерът и съдбата на дадено лице зависят от  датата на раждане .


1 Лидери

Това е броят на творчески, оригинални и независими хора. Те се придържат бързо към своите възгледи, притежават огромна сила на убеждаване. Те са много уверени и самодостатъчни личности, но те имат минус. Те са достатъчно егоистични и смятат, че тяхното мнение е по-високо от другите. Често действат като лидери и инициатори – те са иновативни в духа.

Първите родители са много решени в техните дела, но не и в отношенията. Понякога естествената им срамежливост пречи да демонстрират пълнотата и дълбочината на чувствата си дори и на най-близките хора.

2 Свръхчувствителна личност

Две е символ на равновесието и силен съюз. Те са отлични дипломати, често заемат висока позиция в обществото. Това са отлични партньори за бизнес, колеги, приятели и сътрудници. И да изградиш семейство с тях е удоволствие. И още 2 – това е свещеното число за художници и романтици. Тези хора обаче имат недостатъци. Тяхната прекомерна срамежливост често възпрепятства решаването на важни задачи. Другата крайност на чувствителния характер е тенденцията да изпаднат в депресия.

3 Неуморни оптимисти

Този номер дава веселие, веселие, един вид безразсъдство към човек. На третия ден се раждат неуморни оптимисти, които знаят как да бъдат щастливи и да се наслаждават на живота. 3 – символ на взаимодействие и неутралност. Хората, родени на третия ден, имат отлично чувство за хумор. Те са надарени с отлична интуиция, благодарение на която отлично идентифицират най-важните мисли и идеи. Те имат естествена интуиция, така че трябва да изслушате мнението им.

Но в моменти на тъга те са склонни да хиперболизират дори най-незначителните проблеми и да страдат особено силно. Също така е много трудно да толерират прекъсването на отношенията.

4 Отговорни са хората,

родени на този ден, те са истински работохолици. Чрез собствения си труд те могат да спечелят солидно състояние. В света на бизнеса те винаги имат добра репутация. Много често гравитират към точните науки. Тези хора трезво третират всеки неуспех, възприемайки провала като неизбежна част от жизнения опит. Те гледат на този свят без илюзии. Освен това, трудностите и пречките по пътя само разпалват възбудата в тях и ги принуждават да не съжаляват за своите усилия, за да постигнат това, което искат на всяка цена.

5 Любими личности

на свободата 5 – символ на свободата в нумеологията. Хората, родени на петия ден,са авантюристи и запалени пътешественици. Често това е знак на гении. Тези, които са родени на петия ден, са склонни към мистицизъм. Те са много любопитни и обожават всичко тайно, непознато преди и странно. Единственият им недостатък е тяхната склонност към бързи решения. Неподходящият и нетърпелив характер често си играе жестока шега с тях.

6 Верни спътници

Шестиците са родени щедри хора със силно чувство за отговорност и отлични художествени таланти. Често те са хуманисти. Те са прекрасни приятели, на които можете да доверите тайни, а също и са добри домакини. Влиянието на числото 6 позволява на човек да се чувства като господар на къщата: той е приятелски настроен и гостоприемен. Живеят в хармония с близките си, наслаждават се на красотата и благополучието на собствения си дом и за тях това е истинско щастие.

В същото време това число е свързано със заслепяваща ревност и с позицията на ревностен собственик. Те са доста упорити, натрапчиви и податливи на ласкателство.

7 Мъдри хора

Седемицата се смята за числото на късмета. “Седмиците” обичат да четат, готови да научат през винаги нещо ново и да свържат живота си с интелектуалната дейност. Сред тях има много учители и учени. Също така са перфекционисти. Те са много взискателни към себе си, обкръжението и ежедневието си. Често умовете им надделяват над чувствата. Несъгласие имат в любовта, противоречиви са и инатливи.

8 Мощни личности

8 – символ на власт и лидерство в нумерологията. Хората, които се раждат на осмия ден, често намират призвание в политиката, стават експерти в областта на корпоративното управление и се чувстват изключително удобно във водеща позиция. В отношенията те също доминират. Те са егоцентрични, обичат похвалите, мечтаят да постигнат универсално признание. Често добре печелят.

Но това са пари, които често развалят тези хора. Те са трудни, нямат чувство на съжаление. За тях най-важното е личният интерес.

9 Сантиментални личности

Една от най-забележителните им черти е щедростта. Тя се усеща от всички, които са запознати с тези представители. Те лесно прощават обиди и понасят недостатъците на другите. Те са мечтателни и отзивчиви. Те са много верни приятели и верни спътници. Често имат талант на писатели.

“Деветките” са леко разпиляни и могат да се объркат в трудни ситуации. Също така не много умели във финансовата грамотност и харчат много, но не винаги за себе си.

10 Противоречиви личности

Десет е комбинация от две свещени цифри, чието значение се свежда до мотото: “Или всичко, или нищо”. Те са ясни и никога не участват в интриги. Всъщност обикновено е лошо, ако понякога се изправите срещу тях. Те имат чиста душа и голямо сърце, имат много приятели и винаги привличат вниманието към себе си. Те имат много планове, но не винаги могат да определят точно целта.

11 Притежателите на богат духовен свят,

тези хора са наясно за силата на думите, така че преценяват внимателно всичко, което казват, и никога не си позволяват да дават напразни съвети . От детството си са избрали за себе си пътя на вътрешното развитие. Материалните ценности ги вълнуват на последно място, те най-вече се грижат за душата си. Техният вътрешен усет граничи с екстра сензитивността. Най-доброто призвание за тях е да са лекари. От такива хора се получават отлични хирурзи.

12 Иноваторите

Дванадесет – свещено число за цялото човечество. Избрано е да определи времето на деня, като раздели годината на месеци и измерва дължината им. Така че в тези хора има невероятна енергия. Тези хора имат остър ум и силна воля. Те могат да променят този свят. Те се характеризират с вътрешна хармония, баланс на властта, брилянтен организационен талант.

Умени, пълни с инициативност, творческа амбиция, неудържима енергия, са обикновено хората, родени на 12-ия ден от месеца. Основният им приоритет е семейството.

13 Във вечното търсене

Носителите на тези цифри през целият си живот се стремят към съвършенство, в живота им постоянно има промени. Хората на 13-ти имат упорит ум, бързо се учат, буквално хващат всичко в движение и често достигат височини. Ежедневието им действа депресивно, а напротив, промените вдъхват нови надежди и стимулират способността им да се адаптират в този свят.

Вибрационният носител на 13-ти трябва да е уверен в собствената си сигурност и следователно се стреми към дългосрочна и стабилна връзка.

14 Любовници, които обичат свободата

Вибрацията на номер 14 дава любознателен ум на мислителя. Хората, родени в тази дата, са много любопитни, дори когато са в стабилни взаимоотношения, винаги имат “резервна връзка”. Те имат невероятен магнетизъм и сексуална енергия. Любители на аристокрацията. Но в бизнеса и кариерата те не успяват много.

Те обичат свободата и дистанцират от живота си всички, които искат да я ограничат, въпреки че на пръв поглед изглеждат много усърдни, практични и сериозни. В пристъп на ярост, те абсолютно не контролират себе си, за което по-късно съжаляват.

15 Изобретатели

Родените на 15 имат фин вкус и естествен чар. Хората около тях ги смятат за много привлекателни. Те са надарени с много таланти: от творчески до технически. Те са в състояние да определят цели и да постигнат височини в професионалната сфера на дейност. Тяхната ярка личност и ярък ум се нуждаят от постоянна интелектуална храна. Те са изключително чувствителни и реагират много болезнено на най-малката критика.

За да разрешат най-трудните проблеми обаче, те често нямат търпение и вътрешна дисциплина. Трудностите и проблемите са твърде близо до сърцето им.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg