2-те зодии, които ще сложат годежен пръстен през НОЕМВРИ

Любопитно
Typography
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

2-те зодии, които ще сложат годежен пръстен през НОЕМВРИ! Това са зодиите, които е много вероятно да кажат „Да“! И то съвсем скоро. Ето кои са те и какво ги чака в любовта през месец ноември.

Толкова сте влюбени, че не можете да прoумете как всичко това се случва точно на вас. Винаги сте смятали, че любовта е недостижима за вас и винаги ще трябва да се борите за нея.

Понякога обаче получаваме подаръци от съдбата, които да ни напомнят колко много заслужаваме всъщност, и че понякога много се подценяваме. Месец ноември ще бъде изключително емоционален за вас.

Винаги ще го помните. Любимият ви човек ще ви докаже колко ви обича и как винаги е смятал, че именно за вас ще се ожени.

Предложението за брак ще дойде в изключително романтичен момент и никога не бихте си представили как бихте отказали. Ще се чуе едно шумно „ДА!“, а след това сълзи от щастие ще полеят щастливия повод.

Дева

Не сте и предполагали, че една любов може да се развие толкова бързо. Понякога животът е непредвидим и ни показва колко много изненади крие в себе си.

И ние сме само част от всичко хубаво, което има да се случи. И при вас се очакват хубави събития в средата на месец ноември. Най-накрая ще чуете заветният въпрос, който сте чакали през целия си живот.

Романтичното предложение за брак може да се случи и на пътуване, а това ще е още по-незабравимо. Ще усетите колко сте готови за това, в секундата, в която видите пръстена.

И няма да имате никакви колебания – ще знаете, че това е човекът, с когото искате да прекарате остатъка от живота си.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg