Седмичният хороскоп на Алена: дни за любов и удоволствия, споделени вълненията

Любопитно
Typography

.

.

.

.

.

.

.

.

.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Седмичният хороскоп на Алена до 11 ноември!

Седмичният хороскоп на Алена до 11 ноември!

Овен

Периодът е много подходящ за нови начинания – каквото и да подхванете, бързо ще постигнете развитие. Добре ще бъде, ако преследвате конкретни цели. Ако се разпилявате в много посоки, може да изхабите енергията си напразно. Наложете си да помислите, преди да рискувате.

 
Телец

Щом вътрешният ви глас ви нашепва, че сте на прав път, няма да сбъркате. Понеделник и вторник са дни за любов и удоволствия, така че споделете вълненията и преживяванията си с любим човек. Що се отнася до работата, старайте се да се разбирате с колегите и началниците си.

 
Близнаци

Ще добиете по-голяма яснота за целта, която преследвате. Ще вложите енергията си в действие, затова шансовете да постигнете напредък ще са добри. През втората половина на периода на дневен ред ще изскочи финансов въпрос. Все пак внимавайте, защото рискът от конфликти ще бъде повишен.

 
Рак

Опитайте да контролирате собствените си реакции, тъй като ще действате импулсивно

и може би няма да остане време да анализирате какво точно се случва и как е уместно да постъпите. За да преодолеете конфликтните ситуации е нужно да не си правите прибързани изводи.

 
Лъв

Ако подхождате с уважение към хората, с които имате близки отношения и се опитвате да ги разберете, тогава бихте могли да спечелите съюзници. В крайна сметка всичко зависи от вас и вашата воля да водите диалог. Основната предпоставка за успех ще бъде ефективното общуване с подходящи хора.

 
Дева

Имайте едно наум при общуването – както с непознати, така и с по-далечни познати. Има вероятност някой до се опита да ви манипулира. Понеделник и вторник са дни, благоприятни за социален живот, така че не отказвайте покани за срещи и за участие в колективни мероприятия.


Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg