Трите зодии, които ще срещнат най-много трудности до края на 2019-та

Любопитно
Typography

.

.

.

.

.

.

.

.

.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Годината ни се струва вече изпълнена само с напрежение и монотонност, затова пък от тук-нататък ни очакват все нови изживявания и незабравими емоции, защото  годината предстои!

Годината ни се струва вече изпълнена само с напрежение и монотонност, затова пък от тук-нататък ни очакват все нови изживявания и незабравими емоции, защото  годината предстои!

За съжаление не за всеки зодиакален знак годината ще бъде спокойна и плавна. Преминаваме през период, който може да повлияе на всеки един от нас, но най-уязвими са три зодии.

Съветът, който можем да ви дадем е следният...

Спомнете си колко трудно ви е било, когато сте минавали през нещо наистина лошо. А сега си спомнете колко прекрасно сте се чувствали като сте преминали през всички препятствия. Колко нови и силни сте били.

Такава ще бъде и тази година за следните три знака от зодиака. Вижте кои са те ТУК.

Овни, за вас 2019-та ще бъде по-трудна, отколкото очаквате. Ще имате трудности свързани с парите, сексът, дълговете и интимността.

Ще възникнат въпроси как бихте могли да се справите по-добре с организирането на ежедневието си, с обединяването на ресурсите си и допускането на хора по-близо до вас.

Имайте предвид, че това ще ви стресира, тъй като всичко това е свързано с най-дълбоките ви страхове.

Везни, ще усетите леки изпитания в отношенията си с хората през тази година. Не бива да разчитате на другите, за да се чувствате вие щастливи.

През тази година ще излязат на яве всеки един ваш страх и несигурност и всичко това, за да се научите да бъдете независими от другите и отговорни за собственото си благополучие.

Водолеи, вие сте познати сред всички зодиакални знаци като най-големите късметлии. Това се дължи на факта, че вашата зодия се управлява от Юпитер - планетата на благополучието и късмета.

Тази година ще се наложи да стегнете колана и да се научите да боравите с парите си по начин, с който не сте свикнали.

Трябва да бъдете по-разумни и отговорни спрямо разпределянето на финансите си.
  източник:  www.edna.bg

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
loading...