3 зодии, от които нямаме нужда

Любопитно
Typography

.

.

.

.

.

.

.

.

.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Животът е прекрасен и обикновено щастливите хора го осъзнават на време. Има обаче хора, които сякаш развалят това прекрасно преживяване наречено „живот“.

Животът е прекрасен и обикновено щастливите хора го осъзнават на време. Има обаче хора, които сякаш развалят това прекрасно преживяване наречено „живот“.

Тези зодиакални знаци могат да провалят и най-прекрасните моменти. Дори понякога си мечтаем да не съществува техния зодиакален знак.

Разбира се не слагаме под общ знаменател всички представители на тези зодии, но ето кои са зодиите без които светът би бил по-хубав:

1. Овен – колкото и грижовни да са, имат много противоречив характер и могат да ни изкарат извън нерви във всеки един момент. Те обикновено са обичани, защото дават всичко за близките си, но определено на никого не му е лесно да общува с тях.

Понякога са доста избухливи и трудно прощават дори най-малките грешки. Искат винаги да им се угажда и не приемат отказ.Те са изключително упорити, което ги подтиква към нечестни пътища към успеха понякога.

Овните са готови на всичко, за да постигнат целите си, което обикновено дразни околните. Като цяло имат и доста положителни черти, но понякога негативните взимат превес. Заради всички тези дразнещи черти от характера на овните, те определено влизат в списъка със зодиите, без които светът би бил по-хубав.

2. Водолей – те са умни, забавни и изключително интересни. Притежават толкова много положитлни черти, които в никакъв случай не могат да бъдат пренебрегнати, но въпреки това са в този списък.

Защо ли? С тази зодия никога не можеш да се разбереш, прекалено странни личности са. Като цяло много малко хора успяват да ги разберат, те мислят по наистина странен начин. Често се стига до скандали, просто защото не могат да стигнат до консенсус с околните. Това е един от най-големите им и непоправими минуси.

Също така те са готови на всичко, за да спечелят и за да получат каквото искат, за това много внимавайте, ако имате лични или професионални отношения с представител на тази зодия. Възможно е да ви използват или предадат, за това никога не им се доверявайте напълно.

3. Скорпион – те са изключително манипулативни и жестоки. Те не се интересуват от чувствата на околните и са готови да ги наранят без да им мигне окото. Те са способни да манипулират някого, само за да получат дадено нещо.

След като човека вече не им е от полза, те просто го захвърлят, сякаш никога не е бил част от живота им. Нещо много дразнещо в характера на тази зодия е, че са изключително противоречиви. В един момент говорят едно, в следващия действат по напълно различен и нелеп начин.

Умението им да манипулират обаче, често им помага да прикрият това. Представителите на този зодиакален знак могат да бъдат невероятно мили, но в следващия момент да се превърнат в най-големия ни кошмар. За това не се доверявайте на Скорпионите напълно, винаги имайте едно наум.
източник: www.actualno.com


Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg