Дневният хороскоп на Алена за събота: Ще разкриете причината за завистта на околните

Любопитно
Typography

.

.

.

.

.

.

.

.

.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Дневен хороскоп за събота - 8 декември!

Дневен хороскоп за събота - 8 декември!

Овен

За пореден път сте изкушени без обмисляне да поставите ново начало. Трудностите ще блокират пътя ви, но за ваша радост ви носят полза. Не разчитайте на късмета си. Не рискувайте. Тактът в създадените отношения позволява да изгладите възникналите недоразумения с интимната половинка и да бъдете щастливи в любовта.

Телец

Днес си позволете промени и успешно завършване на започнатата работа. Ще имате неочаквани успехи, ако работите в сферата на търговията, но внимавайте с разходите, замаяни от големите приходи. Личните ви проблеми могат да попречат на професионалните ви успехи. Проведете важните си делови разговори.

Близнаци

Пазете се да не останете излъгани от деловите си партньори, особено ако скоро сте подписали договор за съдружие. Отложете големите разходи, въпреки че приходите днес ще ви възвърнат доброто настроение. Ще бъдете заети с организацията на събитие. Деловите срещи провеждайте предпазливо.

Рак

В този ден сте сговорчиви и готови на компромиси, дори и във ваша вреда, но това ви се случва често. Ще срещнете нови делови партньори. Преценявайте новите си познати добре, за да не се разочаровате. Деловите срещи няма да бъдат успешни. Не проявявайте претенции, които не са във ваша полза.

Лъв

Завършете започнатото и няма да усетите трудностите породени от странични фактори. Направете оценка на работата си, като сте честни пред себе си. Общуването с колегите ви е хармонично. Покупката на имот място е успешна, дори и ако теглите кредит, но днес проведете предварителните разговори без да капарирате покупката.

Дева

Налага се да се включите в съвместна работа с вашите колеги, но с предпазливост. Ще успявате, ако се занимавате с търговия. Появата на нови идеи ви позволява да разкриете нови източници за осигуряване на доходи. Вашата мнителност е причината за необмислените ви постъпки. На работното място не са изключени проблеми.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
loading...