Дневен хороскоп за вторник: Ще бъдете приятно изненадани от допълнителни приходи

Любопитно
Typography

.

.

.

.

.

.

.

.

.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Дневен хороскоп за вторник - 11 декември!

Дневен хороскоп за вторник - 11 декември!

Овен
Днес се разделете със старото, което отдавна е загубило смисъла, който влагате в него. Ще има възможност да спечелите подкрепа от човек, на когото и друг път сте разчитали. Време е да престанете да изпълнявате инициатива, която до момента не ви е донесла каквито и да било позитиви. Доверявайте се на интуицията си при общуването с хората в прякото си обкръжение.

Телец
Днес се насочете към осъществяването на глобални проекти, които ще ви помогнат да се справите и с разрешаването на редица въпроси, които занимаваха съзнанието ви в последно време. Проявете достатъчно активност, когато започвате работа по нова инициатива, но не бързайте, ако не се създадат необходимите благоприятни условия.

Близнаци
Днес ще разполагате с всичко необходимо, за да се справите с текущите си делови ангажименти. Спокойно се отнасяйте към съветите, които ви отправя приятел, колега или влиятелна особа, тъй като те ще ви помогнат да постигнете добри резултати в професионално отношение. Ще бъдете приятно изненадани от допълнителни приходи.

Рак
Днес повишете изискванията си към хората, които ви заобикалят на работното място – партньори, колеги или подчинени. Имайте предвид, че трябва да проявявате самовзискателност, за да бъдете достатъчно адекватни в средата си. Дайте максимума от себе си и положителните резултати няма да закъснеят.

Лъв
Днес колкото по-спокойни и умерени сте в действията си на работното място, толкова по-добри ще бъдат постигнатите от вас резултати. Погрижете се да разполагате с широката подкрепа на хора от прякото си обкръжение в службата, за да станат по-лесни за изпълнение поставените от вас задачи.

Дева
Днес определете ясно целите си и чак тогава обмисляйте варианти за тяхното осъществяване. Погрижете се при осъществяване на конкретно свое намерение да получите подкрепата на началник или делови партньор –в противен случай ще бъде трудно да се противопоставяте на опитите на недоброжелателите да ви уязвят.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
loading...