Любовният хороскоп за неделя: романтичните приключения, ще оставят в сърцето и съзнанието ви наистина незабравими впечатления.

Любопитно
Typography

.

.

.

.

.

.

.

.

.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.75 (2 Votes)

Обичайте и бъдете обичани! Ако все още сте сами, не отказвайте нови запознанства. Според вашия любовен хороскоп именно през настоящата седмица е напълно възможно да срещнете човека от своите мечти!

Обичайте и бъдете обичани! Ако все още сте сами, не отказвайте нови запознанства. Според вашия любовен хороскоп именно през настоящата седмица е напълно възможно да срещнете човека от своите мечти!

Овен
 През настоящата седмица направете всичко по силите си, за да запазите хармонията в отношенията с любимия човек. Тези дни всяка необмислена стъпка може да предизвика нежелани недоразумения. Бъдете особено внимателни, не само в думите, но и в действията си. Всъщност всичко това отшумява почти от само себе си, така че не  си правете прибързани заключения. Вие определено предизвиквате интереса на представителите на противоположния пол, оставяйки трайно впечатление в съзнанието им. Така че, ако все още търсите своята сродна душа, не избягвайте новите запознанства!

Телец
 Според вашия любовен хороскоп настоящата седмица е наситена с положителни емоции. Тези дни Звездите ви даряват прекрасни и запомнящи се моменти. Уловете всеки  миг на щастие! Не е ли време да се замислите за съвместно бъдеще с любимия човек? А вие, които в момента сте сами, но вече сте готови за нова връзка, не се колебайте! Бъдете по-активни и направете необходимата крачка към промяната! Повярвайте, съвсем скоро ще се почувствате обичани и необходими!

Близнаци
 Според вашия любовен хороскоп през настоящата седмица непременно трябва да се възползвате от възможността да реализирате плановете, касаещи отношенията ви с любимия човек. Забравете всички неприятности, помнете само доброто и бъдете уверени, че всичко ще се случи по желания от вас начин. Ако напоследък изпитвате топли чувства към отдавнашен познат, време е да ги споделите. Проявете повече активност и инициатива. Повярвайте в силите си и ще успеете!

Рак
 През настоящата седмица вашата негативна настройка може да заблуди любимия човек. Постарайте се да не огорчавате и разстройвате партньора си за нищо и нека знае, че лошото ви настроение няма нищо общо с него. Отдавна се наслаждавате на уединение и тишина? Тези дни отново се появява възможността да почувствате непреодолимата сила на страстта. Готови ли сте за цялостно обновяване? Само не смесвайте приятелството с флирт, любов и сериозни отношения!

Лъв
 През настоящата седмица за вас всичко се случва удивително лесно, благодарение на което вие най-сетне ще се заемете с важните неща, които отдавна отлагате. Опитайте да заразите с целеустремеността си и любимия човек, тъй като заедно ще се справите много по-бързо. Тези дни вие определено печелите симпатиите на противоположния пол. Не отказвайте срещите с нови и интересни за вас хора! Всъщност, с течение на времето, някои връзки ще се превърнат в изключително приятелски отношения. Но е напълно възможно една от тях да прерасне в силна и истинска  любов.

Дева
 Ако изгаряте от желание да тествате силата на чувствата на любимия човек – добре, възползвайте се от шанса. Но бъдете внимателни! Тези дни опитайте да не упорствате и честно признайте своите грешки. Това ще ви помогне да намерите разумен компромис, особено ако се доверите на интуицията. Не се безпокойте без причина! Повярвайте, с подкрепата на партньора, непременно ще постигнете успех! Според вашия любовен хороскоп през настоящата седмица вие вече сте готови за нова връзка, така че, ако ви споходи мисълта за нов роман, не я прогонвайте, а просто я изпълнете с живот!


loading...
Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg