Седмичният хороскоп на Алена: Небивал ентусиазъм да се впуснете в нещо вълнуващо и интересно

Любопитно
Typography

.

.

.

.

.

.

.

.

.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.00 (1 Vote)

Седмичен хороскоп на Алена до 20 януари

Седмичен хороскоп на Алена до 20 януари

Овен
Ще имате приятни изживявания, но в същото време ще се наложи да се съобразите с някои обстоятелства, които не са по вкуса ви. Ще се наложи да положите повече труд, но в крайна сметка всичко ще ви е от полза. Ще бъдете по-вглъбени в себе си, но и по-чувствителни спрямо случващото се около вас.

Телец
През идната седмица се опитвайте да сдържате нервите си, защото ще избухвате от най-малкото нещо и е възможно в яда си да направите грешка. Ще бъдете доста импулсивни, което би могло да ви създаде някои проблеми.
Във ваша полза ще бъде да мислите малко повече, преди да действате.

Близнаци
В общи линии даденият период ще бъде успешен и спокоен за вас. Ще се чувствате в свои води и ще сте в хармония със себе си – ще ви се даде възможност да се съсредоточите в това, което вършите, да постигате добри резултати. Възможно е обаче да се изправите пред някои предизвикателства.

Рак
През идната седмица ще ви бъде от полза, ако сте по-прагматични и се отнасяте сериозно към всякакви проблеми, свързани с работата ви. Периодът е подходящ за бизнес начинания. Възможно е някои от вас да получат неочаквани приходи.

Лъв
През периода ще бъдете изправени пред предизвикателство, с което ще се наложи да се справите сами. Може да имате усещането, че това, което трябва да свършите, е непосилно, но няма да имате друг избор. Опитайте да преодолеете страховете си и вътрешната си съпротива.

Дева
През идната седмица вероятно ще се наложи да довършите някои дела, изостанали от миналата година. Във ваша полза е да ги доведете до край и да спазите ангажиментите си. Не обещавайте нещо, ако не сте убедени, че ще го изпълните. Обръщайте внимание на детайлите.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg