Светлина, щастие и любов за Телец, Скорпион, Рак и Дева през февруари

Любопитно
Typography
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Вижте какво ви определя съдбата в езотеричен план:

 ОВЕН

Независимо от вашите желания, ще трябва да се научите да работите с непознати  хора и да се съобразявате с тях, да приемате околните с качествата им, да уважавате мнението им и да се научите правилно да преценявате познаствата си, вместо след време, засегнати от някого да мъстите с магия.

 ТЕЛЕЦ

Устремени сте към върхови позиции, дали са заслужени, това не ви интересува, но трудно ще се освободите от собственическото си чувство, от желанието си да обсебвате и от опитите си да направлявате живота на близките си чрез магии. Повярвайте, че света не се върти само около вашите желания.

БЛИЗНАЦИ

Във ваше минало прераждане мнозина от вас са били прекалено самостоятелни, до степен да не се интересуват от семейните си задължения, от синовната обич, затова сега сте обречени на усамотение и вглъбяване в своята вътрешна същност, за да се научите да цените обичта, приятелството и помощта отстрани.

 РАК

Разделете с непочтените методи на действие, отдалечете се от Мрака, от магиите, чрез които искате да си жънете успехи и се отдайте на духовност, и уважение към чувствата и желанията на другите, за да се справите и да достигнете поне една от поставените от вас самите цели.

ЛЪВ

Самотни сте и искате среща с голямата любов. Трудно ще намерите щастието в личния си живот, ако го търсите с помощта на магията, което няма да ви попречи на стремленията ви към върховете на кариерата, но и от там може да се сринете неочаквано и болезнено.

ДЕВА

В предишно прераждане сте били духовни водачи и сте били подложени на мъчения и страдания, затова сега не е изключено да се изкушавате да мъстите с магия на хората, които са около вас, усещайки подсъзнателно, че са ваши кармични врагове. Не им вредете с магии, ще ударите себе си.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg