Алена: през март тези зодии прибират големите пари, друга открива любовта

Любопитно
Typography
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Може да имате желание да разговаряте с приятели по проблеми, които създават напрежение в отношенията ви.

Ситуацията обаче може да се усложни, ако тези проблеми са свързани с човек роден под знака на Козирог, Телец или Дева.

Може да преживеете притеснение, свързано с ваше очакване за пътуване, или за хора, които живеят в друг град или държава. Ще възникне спор в семейството ви свързан с нечие желание да си купи нещо лично за себе си. Вероятно това ще бъде ваше дете или човек, който се вълнува само от собствените си интереси и желания.

Това ще бъде благоприятен ден за срещи и разговори с хора, с които планирате ангажименти или бизнес дела през следващата седмица.

Овен

Съществуващата в момента любовна връзка, имаща таен характер, едва ли може да продължи дълго. Възможно е тясно общуване с роднини и познати.

Невниманието и привързаността ви може да ликвидират добрите ви начинания. Започнете усилено да икономисвате пари и да обмисляте нови начини за печеленето им.

Сега е именно най-подходящото време за натрупването им. Търговската дейност трябва да се развива добре.

Телец

Много от представителите на този знак изпитват истинско блаженство в отношенията си с любимия човек. Не пускате всеки във вътрешния си свят. За страничния наблюдател може да изглеждате спокойни, затворени или дори равнодушни хора.

Благоприятна е дейността на следните професии: медицински работници, юристи и търговци. Финансовото ви положение може да бъде твърде колебливо.

Близнаци

Взаимното влечение играе значителна роля в любовните отношения. Възможно е да ви се обяснят в любов. Вашата дейност може да бъде задържана от различни битови обстоятелства, от роднини или поради болест.

Бидейки чувствителна натура, вие се нуждаете поне от минимален успех за да поддържате работоспособността си и заради въодушевлението.

Няма да сте разглезени от парите, но благодарение на своя ум може да заделите за „черни дни“ и да получите това, което искате.

Рак

Положението на планетите не предразполага към развлечения. Избирайте внимателно компанията и мястото, където отивате, тъй като може да възникват големи неприятности.

Може да се появи склонност да спорите за дреболии, което да доведе до напрежение в отношенията с членовете на семейството и родителите.

Този период е много плодотворен за писателите, журналистите, работниците от радиото, телевизията, свръзките, транспорта, търговията, а също и за политиците. Днес може да изпитате непреодолимото желание да харчите пари за комфорт и красиви неща.

Лъв

Възможно е да срещнете любовта, която има голямо значение в живота ви. Отношенията в семейството и особено с родителите, може да са доста напрегнати.

Може да постигнете голям успех във всяка област, тъй като през това време вие не само добре възприемате новите предложения, но и самите сте изпълнени с интересни идеи.

Работата, свързана с рекламата на недвижими имоти, може да донесе пари.

Дева

Възможно е в любовните отношения нито едната, нито другата страна да пожелае да отстъпи от позициите си. Голяма радост може да ви достави безкористната приятелска поддръжка.

На деловите хора може да се наложи да изглаждат финансовите си разногласия с партньори, които може да завишават правата си.

Не ви се препоръчва да държите пари в банките и различен род акции, тъй като може повече да загубите, отколкото да спечелите.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg