Любовен хороскоп за почивните дни: Скорпион, Телец, Лъв и Везни сбъдват тайните си мечти

Любопитно
Typography

.

.

.

.

.

.

.

.

.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Седмичният любовен хороскоп до 17 февруари. Тези дни вие имате шанс да завържете запознанство, което с времето ще се превърне в здрава и стабилна връзка. Ето защо, ако сте сами, не се противопоставяйте на Съдбата. Това не означава, че трябва да направите първата стъпка, но и не бива да сте недостъпни.

Седмичният любовен хороскоп до 17 февруари. Тези дни вие имате шанс да завържете запознанство, което с времето ще се превърне в здрава и стабилна връзка. Ето защо, ако сте сами, не се противопоставяйте на Съдбата. Това не означава, че трябва да направите първата стъпка, но и не бива да сте недостъпни.

Овен

 През настоящата седмица е желателно да бъдете особено внимателни към любимия човек. Напълно възможно е той да се нуждае от вашата помощ, но по някаква причина да не може да ви каже за това направо. За да прочетете неизречената молба, проявете цялата чувствителност, на която сте способни. Обърнете внимание не само на казаното на глас, но и на това, което е останало между редовете. Все още сте сами? Време е да си признаете нещо наистина важно. Трябва ли да криете от самите себе си своите истински чувства, още повече, че рано или късно те пак ще станат очевидни, както за вас, така и за останалите? Тези дни опитайте да разберете истинските мотиви за собствените си действия.

Телец

 Според вашия любовен хороскоп през настоящата седмица съветът на Звездите към вас е да споделите с любимия човек най-съкровените си фантазии. Това е особено полезно, ако връзката ви преминава през период на застой или дори спад. Когато няма какво да губим, време е да придобием! Разберете какво партньорът ви желае в най-смелите си мечти, споделете и своите желанията си. Това определено ще ви помогне да преодолеете недоразуменията и да вдъхнете страст и чувственост на отношенията помежду си. Ако в момента сте сами, но съществува някой, за когото си заслужава да се борите, бъдете по-смели. Не пропускайте своя шанс!

Близнаци

 Според вашия любовен хороскоп през настоящата седмица, благодарение на решителността и увереността в себе си, вие най-сетне можете да поемете инициативата и да направите тези стъпки във вашата връзка, които отдавна желаете. Много от плановете ви биха се осъществили по-лесно, ако ги споделите с любимия човек, тъй като негово участие повишава потенциала ви до невиждани висоти! Тези дни вие имате шанс да завържете запознанство, което с времето ще се превърне в здрава и стабилна връзка. Ето защо, ако сте сами, не се противопоставяйте на Съдбата. Това не означава, че трябва да направите първата стъпка, но и не бива да сте недостъпни.

Рак

 Отношенията ви с любимия човек имат нужда от нов огън? През настоящата седмица направете всичко възможно, за да създадете отново атмосферата на любов, свобода и искреност, с които са били пропити първите ви  срещи! Честите приятни изненади помежду ви ще помогнат за преодоляване на сегашния застой и ще изведат отношенията ви на ново стъпало. Промените, които ви очакват в близко бъдеще, обещават да бъдат наистина положителни за вашата любов. Тези дни Звездите ви даряват възможността да се насладите на въздействието си върху противоположния пол. Така че, ако все още сте сами, възползвайте се от небесната магия, за да постигнете своите мечти!

Лъв

 През настоящата седмица обмислете какво можете да направите, за да укрепите връзката си с любимия човек. Ако чувствате, че всичко в личния ви живот върви спокойно, време е да го разнообразите! Може би вие или вашият партньор се чувствате уморени от ежедневието и рутината? Имате много възможности да направите тези дни непредсказуеми! Не забравяйте, че любовта, се нуждае от свежест и изненади! Сега Звездите създават за вас вълшебна, чудна атмосфера, благодарение на която се сдобивате с особена привлекателност и магнетизъм. Така че, ако все още търсите човека на своите мечти, не пропускайте невероятния шанс!

Дева

 Според вашия любовен хороскоп през настоящата седмица вие имате възможност да накарате любимия човек да се чувства на върха на блаженството, като за вас остават най-прекрасните усещания от това! Дори ако в миналото между вас не всичко е било гладко или не сте намирали достатъчно време един за друг, тези дни са вашият празник на нежността, романтиката и любовта, и да ги пропуснете наистина е неразумно. Ако напоследък прекарвате времето си в търсене на перфектната връзка, или най-малко в  мисли за нея, не отказвайте новите запознанства. Единствено от вас зависи някое от тях да прерасне в нещо наистина сериозно.


Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg