Езотеричен хороскоп на Алена за март-откъсване от реалността, пропадане в мечти, фантазии и илюзии

Любопитно
Typography

.

.

.

.

.

.

.

.

.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Езотеричен хороскоп на Алена за март

Езотеричен хороскоп на Алена за март

ОВЕН

Ако до сега не сте имали шанс за развитие и изява, ако въпреки вашето свободолюбие сте вегетирали без да поемате каквито и да било отговорности, се отдайте занимания с философия и намерете своето ново, върхово място в живота, запазено само за вас.

ТЕЛЕЦ

През целия месец ще трябва да се борите с всички трудности сами и да си извоювате правото на самостоятелност, за да заемете без помощта на незримия свят мястото, което ви се полага. Ако сте коректни и живеете в зоната на Светлината успеха е с вас.

БЛИЗНАЦИ

Ще срещнете трудности при изчистването на кармичните си отношения. Принудени сте да отделяте повече внимание на външната изява, на лустрото, отколкото на вътрешното съдържание, което от своя страна ви стимулира да се занимавате с незримия свят.

РАК

Обзело ви е пълно безразличие по отношение на външния ви вид, което не е типично за вас. Прави впечатление вашата склонност изцяло да се отдавате в полза на обществото и на развитието на света, но само чрез знанията от незримия свят, свързани със Светлината.

ЛЪВ

През март причината за неоправдана агресия и насилие е, че сте решили да преследвате целите си докрай, без значение с какви средства се постигат. Не е изключено да се изяви и в неуравновесеност, последвана от готовност да се доверите на магията.

ДЕВА

Склонни сте да преувеличавате ролята си в обществото и да пренебрегвате обикновения живот. Появява се стремежът ви към налагане на собствените знания, без значение на стойността им, дори и с цената на енергийно въздействие.


Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg