Любовният хороскоп до края на седмицата: Риби-звездите ви даряват с вълшебна любов; Телец-любовта ви очаква зад следващия ъгъл...

Любопитно
Typography

.

.

.

.

.

.

.

.

.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Очакват ви прекрасни дни, изпълнени с нежност и страст. Все още сте сами? Този период определено благоприятства разширяването на любовната арена. Но бъдете разумни! Не бързайте да увеличавате броя на своите фенове, особено ако...

Очакват ви прекрасни дни, изпълнени с нежност и страст. Все още сте сами? Този период определено благоприятства разширяването на любовната арена. Но бъдете разумни! Не бързайте да увеличавате броя на своите фенове, особено ако...

Овен
 Връзката ви с любимия човек се нуждае от разнообразие? Направете всичко възможно да върнете атмосферата на любов, свобода и искреност, от първите ви срещи! По-често разменяйте приятни изненади помежду си, това помага за преодоляване на моментния застой и извежда отношенията да ново ниво. Ако все още сте сами, бъдете предпазливи с чувствата, както със своите, така и с чуждите. Не забравяйте, че любовта е като огън – може да топли, но и да изгаря жестоко! Всъщност, не трябва да оставате и безразлични. Единственият изход, тези дни, е да направите компромис, като си позволите безобиден флирт. Но внимавайте,  да не стигне твърде далеч!

Телец
 Енергията ви не знае граници! Според вашия любовен хороскоп през настоящата седмица смело можете да осъществите, заедно с любимия човек, всички проекти, които сте отлагали досега. Дори и най-обикновената домакинска работа, може да внесе магия във вашата връзка. Тези дни Звездите създават за вас прекрасна, почти магическа атмосфера! Очакват ви много нови запознанства и невероятни романтични приключения! Така че, ако все още търсите своята сродна душа, възползвайте се максимално от това благоприятно време! Отворете сърцето си и посрещнете любовта!

Близнаци
 Според вашия любовен хороскоп през настоящата седмица е желателно да намерите общ език с любимия човек. Вие сте достатъчно сериозни, за разлика от вашия партньор? Бъдете уверени, че ако поговорите откровено непременно ще успеете да намерите пресечната точка. Тези дни сте в състояние изцяло да се потопите в любовни размисли, фантазии и мечти. Досега в живота си сте имали достатъчно много шансове. Бъдещето обещава още прекрасни открития! Опитайте да обрисувате най-съкровените си фантазии и планове! Това им вдъхва живот и помага за тяхното осъществяване!

Рак
 През настоящата седмица опитайте да се освободите от мъчителните съмнения и въпроси като „Обича ме – не ме обича?“ и „Какво следва оттук нататък?“. Бъдете изключително честни със себе си и по-често се вслушвайте гласа на сърцето. То ще ви подскаже какво да правите и как да се държите, за бъде всичко още по-добре. Уважавайте свободата на любимия човек и той ще се отплати за това с взаимност. Тези дни благоприятстват приятните изненади и романтичните срещи. Така че, ако в момента сте сами, използвайте влиянието на Звездите и внесете разнообразие в ежедневието си. Не пропускайте възможността за нови запознанства!

Лъв
 През текущата седмица е добре да претеглете всички „за“ и „против“ в настоящата си връзка. Вашето колебание е естествено! Много неща в любимия човек искрено ви възхищават, но има и други, които охлаждат този плам. Постарайте се обективно да разгледате ситуацията. И когато поставите всичко на място, можете да планирате бъдещето. Тези дни настъпва период на обновление на чувствата и романтични приключения. Така че, ако търсите своята сродна душа, напълно възможно е да се окажете пред избор, и да няма кой да ви подскаже кое е важното. Послушайте гласа на интуицията! Тя няма да ви подведе!

Дева
 Според вашия любовен хороскоп през настоящата седмица е желателно да покажете максимална гъвкавост в отношенията. Ако с любимия човек изпаднете в неприятна ситуация, опитайте се да запазете спокойствие. Разредете напрежението с хумор. Тези дни той ще ви бъде верен помощник и най-доброто оръжие. Дори и съвсем бегла усмивка може да направи чудеса и да накара проблемите да изчезнат просто от само себе си. Ако сте свободни от връзка, напълно възможно е именно сега да попаднете на сериозен и всеотдаен човек. Особено важно е той да разбере, че намеренията ви са толкова сериозни, колкото и неговите. Ако, разбира се, наистина e така.


Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg