Седмичният хороскоп на Алена: Възможни са изненади и обрати, които ще ви изправят лице в лице с неизвестността

Любопитно
Typography
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Вижте какво вещаят звездите според хороскопа на Алена

Овен
За вашия знак даденият период може да се окаже изпълнен с повече предизвикателства. Възможни са изненади и обрати, които ще ви изправят лице в лице с неизвестността. Промените обаче само привидно са внезапни – всъщност при повечето от вас те са назрявали в последно време и сега просто ще видите реалните последствия.

Телец
Имат голям шанс за успех тези от вас, които съумеят да вложат енергията си в нещо конкретно – лична или професионална цел, хоби или някаква кауза. Каквото и да е това, което ви вълнува в момента, посветете му времето и силите си и ще останете доволни от резултатите. Периодът е чудесен да реализирате дълго кроени планове.

Близнаци
Емоциите ви ще бъдат най-вече реакция на преживяванията на близки, колеги и партньори. Дори при вас да не се случва кой знае какво и да не сте в центъра на събитията, няма начин да не ви засегнат по-драматичните промени и развръзки при околните. Възможно е да се окажете въвлечени в разправии с партньора ви.

Рак
За вас тази седмица ще бъде изпълнена с много емоции. Може да попаднете в капана на лошото си настроение и на мрачните мисли. Не се притеснявайте – това вероятно ще бъде само временно и не е нужно да се борите с чувствата си. Не правете грешката да взимате важни решения точно през идните дни, защото има риск да не сте особено обективни.

Лъв
През дадения период по-добре не си правете категорични изводи, като се основавате на случващото се в любовния ви живот или в отношенията ви с хората около вас. Има голяма вероятност нещата да не са такива, каквито изглеждат. Ако ви се струва, че сте срещнали голямата си любов или че сте на прага на финансов удар, съвсем скоро може да се окаже, че ентусиазмът ви е напразен.

Дева
Имате добри шансове да се изявите и да спечелите овации и внимание. Начините за това ще бъдат различни – някои от вас ще го постигнат чрез чара и външния си вид, други – с артистичните си умения, а трети – благодарение на способностите си в дадена област. Каквото и да е вашето тайно оръжие, не забравяйте, че това, което ще получите от света е отражение на онова, което излъчвате.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg