Пълен хороскоп за март! 4 зодии прибират големите пари

Любопитно
Typography
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

През месец март звездите са подготвили изненади на всички зодии. За съжаление, не всички от тях ще бъдат положителни, така че ще се наложи някои зодиакални знаци да проявят много търпение.

През този месец ще станем по-предпазливи в своите действия и решения, ще започнем по-внимателно да се замисляме над вероятните последици от действията си, но в същото време ще разчитаме повече на интуицията, чувствата и емоциите си. Освен това ще видим красотата в нещо, което преди това ни е оставяло напълно безразлични.

Мнозина ще намерят възможност да спечелят малко повече, без да полагат специални усилия благодарение на онези свои навици, умения и таланти, които до този момент са използвали само за развлечение.

Март е месецът на самоусъвършенстването. Най-накрая ще разберем на какво се дължат конфликтите ни с околните и неуспехите, които са ни лишили от желаните ползи. Ще се опитаме да се отървем от част от недостатъците си и от онези лоши навици, които ни пречат винаги да бъдем на 100%. Някои ще имат късмета да открият ментор, който да ги води към ново духовно и интелектуално ниво, докато други ще се справят сами, като си поставят високи цели и ще наберат силна мотивация, която няма да им позволи да отстъпват от редовното и методично самоусъвършенстване.

В самото начало на месеца е много важно да се въздържаме от постъпки, провокирани от спонтанни пориви и мисли. В средата на март ни предстои да се сдобием с полезни връзки - както материални, така и духовни, да предприемам нещо, което ще направи живота ни по-комфортен и безупречен . В края на месеца блажената картина може леко да се развали.

Благоприятни дни през март: от 1 по 5, от 7 до 13, от 15 до 20, от 22 до 27, от 29 до 31

Неблагоприятни дни: 6, 14, 21, 28

А ето и какво ги чака представителите на всяка една зодия през третия месец на новата година.

Овен

И в деловата, и в битовата сфера през март Овните ще бъдат принудени често да се вслушват в мнението на по-старите и опитни хора, което ще им помогне да не допускат грешки, дори и да обогатят мирогледа си. Освен това, благодарение на по-възрастните си приятели, ще станете малко по-спокойни и по-балансирани, ще се научите да контролирате емоциите си в ситуации, в които обикновено се палите и по някакъв начин вредите на развоя на делата си.

Във всичко, което се отнася до личните ви желания, ще действате спонтанно - възможни са непланирани пътувания, на които ще тръгнете в последния момент. Не са изключени и придобивки, които дълго време няма да можете да си обясните.

В началото на март ще направете нещо, което сте отлагали дълго време поради съображения за самосъхранение. В средата на март много от вашите действия и решения ще бъдат повлияни от други хора. В края на месеца ще изненадате всички с дръзка постъпка.

Най-благоприятни дни: 7

Дни, в които трябва да бъдете много внимателни: 1, 2, 15, 16, 23, 29, 30

Телец

През месец март Телците значително ще увеличат богатството си. Очакват ги сериозни кариерни постижения и най-накрая ще получат онези блага, към които са се стремили достатъчно дълго време. Вие не само ще "ожънете плодовете" на миналите си действия, но и ще започнете нещо ново, дългосрочно и много изгодно. Като цяло, по отношение на ползите, както настоящи, така и бъдещи, този месец обещава да бъде изключително щедър.

Освен това ви очаква сериозна стъпка напред по отношение на самоусъвършенстването. Ще овладеете някои нови умения, които са полезни за душата, интелекта и професионалната ви дейност, а ако имате лоши навици - напълно ще осъзнаете тяхната непродуктивност и ще се отървете от тях.

В началото на март не се изключва да направите нещо странно, което обаче по-късно ще ви послужи като претекст за самоусъвършенстване. В средата на месеца до вас ще доплуват разнообразни блага, част от които ще инвестирате компетентно в нещо. В края на март ви очаква интересна покана.

Най-благоприятни дни: 4, 10, 11, 18

Дни, в които трябва да бъдете много внимателни: 5, 19, 26

Близнаци

През март на Близнаците ще им се налага често да излизат от зоната си на комфорт, променяйки финансовите си навици и методи за постигане на професионални цели. Но всичко това ще им помогне да се подготвят за нов етап - както в деловата сферата, така и в личния живот. Отказът от всичко непродуктивно и от несериозното ви отношение към нещо много важно ще отвори пътя ви към по-хубаво бъдеще.

Не са изключени и някои не много приятни открития, свързани с вашата личност, които обаче също ще допринесат за самоусъвършенстването ви. Те ще ви покажат какво трябва да промените в себе си и в комуникацията си с другите, за да станете по-добри.

В началото на месеца нещо ще ви накара да преосмислите живота си, не е изключено това да бъдат преговори за някакъв неизбежно печеливш проект. В средата на март ще трябва да се борите за възможността да участвате в нещо, което е полезно както за вашата кариера, така и за финансовото ви състояние. В края на месеца ви очаква борба с нрава и благоразумието ви.

Най-благоприятни дни: 3, 12, 13

Дни, в които трябва да бъдете много внимателни: 7, 14, 21, 28

Рак

За представителите на зодия Рак месец март се очертава да бъде много успешен и запомнящ се. Очакват ги много интересни и изключително печеливши проекти и заслужени награди под формата на парични премии, делови предложения, които, ако приемат и реализират, ще им осигурят здрава материална база.

Освен това им предстои да разберат какво им липсва, за да бъдат напълно щастливи и ще направят всичко, за да може това нещо да се появи в живота им. Въпреки това не са изключени резки промени в настроението и свръхчувствителност, които ще се изразяват в пристъпи на сантименталност.

В началото на март е възможно да намерите изход от някаква неудобна ситуация. В средата на месеца ще има много неща, които ще повлияят положително на вашето благополучие. В края на март може да бъдете привлечени към някои екстремни експерименти, затова бъдете много внимателни!

Най-благоприятни дни: 4, 15, 18, 25

Дни, в които трябва да бъдете много внимателни: 9, 19, 23

Лъв

През март Лъвовете ще положат много усилия, за да умножат това, което имат в момента, но само по отношение на творчеството и личността резултатите ще бъдат много впечатляващи. Във всичко останало, което се отнася до работата и финансите, опитите им ще бъдат без успех. Не бързайте да получите повече пари и не поемайте нови задължения, защото не можете да се справите с тях. През този месец е много по-важно да запазите това, което вече имате, включително професионалната си репутация.

В допълнение, от 1 март до 25 март е препоръчително да не се отдавате на онези спонтанни желания, чието осъществяване може по някакъв начин да навреди на вашето благополучие и да повлияе негативно на отношенията ви с другите.

В самото начало на месеца могат да се появят нови амбиции, на които в никакъв случай не трябва да се отдавате. След 5-и някакви събития ще покаже, че осъществяването им е лоша идея. В средата на март си струва много внимателно и методично да изпълнявате служебните си задължения и да не предизвиквате недоволството на шефовете. В края на месеца ви очаква приятна изненада.

Най-благоприятни дни: 17, 18

Дни, в които трябва да бъдете много внимателни: 2, 16, 23, 30

Дева

През март Девите ги очакват много впечатляващи успехи в деловата сфера, които ще повлияят отлично на бизнес репутацията им и на състоянието на банковата им сметка. Но в личен план, във взаимоотношения с околните е възможно да възникнат сериозни проблеми - много роднини, близки и приятели ще спрат да ви прощават за неща, с които досега по някаква причина са преглъщали и ще започнат да негодуват открито.

В допълнение, някои "проблеми" в организма могат да ви накарат да промените начина си на живот, да спрете да правите това, което вие, без да сте се консултирали със специалисти, сте сметнали за правилно и здравословно и сте го въвели в ежедневието си.

В началото на месеца някаква неблагоразумна постъпка може да започне да ви "преследва" и това по някакъв начин ще засегне няколко области от вашия живот. В средата на март работата ще бъде както причина за радост, така и един вид "отдушник". Тя ще ви помогне да си почините от проблемите, които имате с близките си. В края на месеца трудната ситуация ще стане по-лесна и разбираема.

Най-благоприятни дни: 19, 20, 27

Дни, в които трябва да бъдете особено внимателни: 7, 8, 14, 21, 22, 28, 29

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg