Любовен хороскоп до края на седмицата: оставете нещата да се случват от само себе си и не мислете много, много за последствията

Любопитно
Typography

.

.

.

.

.

.

.

.

.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.00 (1 Vote)

Според вашия любовен хороскоп тази седмица е изпълнена с много емоции и приятни преживявания.

Според вашия любовен хороскоп тази седмица е изпълнена с много емоции и приятни преживявания.

Овен
 През тази седмица ви очакват много приятни изненади от любимия човек. Бъдете готови за промяна в отношенията ви към по-добро. Всичко зависи единствено от вас. Не се притеснявайте за външния си вид, вие изглеждате прекрасно, не се съмнявайте в това. Вярвайте в своите способности и дайте воля на чувствата си, покажете на близките хора, колко много означават за вас.

Телец
 Според вашия любовен хороскоп през тази седмица най-важно за вас е да бъдете в движение. Периодът не обещава грандиозни успехи в личен план. Почти през цялото време съзнанието ви е насочено към решаване на ежедневните проблеми. Краткото отдалечаването от любимия човек ви помага да проверите дълбочината на чувствата си и да се убедите, че вашите отношения наистина са оправдани.

Близнаци
  Луната ще повлияе благоприятно на вашите социални контакти. Планетите са благосклонни към вас и създават много възможности за контакти с хора, но внимавайте, защото те могат да се окажат непостоянни. Оставете нещата да се случват от само себе си и не мислете много, много за последствията.

Рак
 Предстои ви голямото предизвикателство да обърнете гръб на миналото, което по принцип не ви се отдава. Венера ще ви накара да търсите промяна във външния си вид и поведението си. Бъдете склонни на компромиси. Не бъдете инати.

Лъв
  Предстои ви седмица на творчество и романтика. Може да разчитате на чара си, за да постигнете удовлетворение. Не позволявайте на грубовати забележки или завист да развалят настроението ви. Ще привлечете доста позитивно влияние към себе си.

Дева
  Луната ще ви направи по-трудни в контактите, за да запазите тайни. Неочаквани събития ще ви накарат да разкриете доста подробности по провокативен начин. Ще успеете да предотвратите възможен конфликт, ако запазите самообладание. Бъдете по-сдържани.


Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg