3-те най-неопитни ЗОДИИ в с.е.к.с.а

Любопитно
Typography
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Е, не всички сме добри във всичко. Тези няколко зодии имат особености в характера, които ги правят или по-затворени, или по-плахи. Това се отразява и на любовните им умения. Ето кои са те:

Рак

Раците са много нежни и чувствителни. При тях любовта е снопче от емоции, чувства, нежност и мили думи. С.е.к.с.ъ.т остава на доста по-заден план. Те вярват, че щом двама души се обичат истински, най-важното от всичко е да са добре заедно, да споделят моменти и да се уважават. По тази логика и с.е.к.с.ъ.т трябва да бъде романтичен. Всички знаем, че романтичният с.е.к.с. не е много разнообразен и в него страстта е вкарана в рамки. Еднотипното поведение на Раците в леглото ги лишава от опит и възможността да пробват нови неща. За това и не са много добри в тази област. Ако имате връзка с Рак, не очаквайте той да промени навиците си в леглото. Или го обичайте такъв,  или потърсете човек, който ще отговаря на представите ви.
Везни

Везните правят с.е.к.с., когато са влюбени. Не си падат по случайните връзки, мимолетните преживявания и безсмислените излизания. Вярват, че с.е.к.с.ъ.т е хубав единствено, когато има чувства. Другото е губене на време. И докато всичките им приятели са трупали опит с годините, Везните са оставали отстрани. Малкото сериозни връзки, които са имали, не са им дали нужния опит и умения. Притесняват се да експериментират с нещо ново, за това и предпочитат да залагат на сигурното. Не си падат и по порното, за това не можеш да ги накараш да гледат с теб, освен ако не настояваш изключително много. Везните не се чувстват сигурни в леглото, за това и не се впускат в много преживявания.
Водолей

Водолеите за изключително консервативни хора. Те са възпитани така, че да стоят настрана от изкушенията, които животът предлага. И това донякъде е добре, защото успяват да се съхранят от всичко лошо, което може да им  навреди. Лошото е, че с.е.к.с.ъ.т. е едно от тях. Те са стеснителни и дори да започнат връзка, дълго време отлагат първия с.е.к.с., защото се чувстват несигурни в уменията си. Водолеите са може би едни от най-неопитните в леглото. До тях трябва да застане човек с малко повече опит, който да им покаже какво са изпускали досега.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg