Седмичният хороскоп на Алена: началото на хубав период за личния ви живот - ще изпитате нова тръпка

Любопитно
Typography

.

.

.

.

.

.

.

.

.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Седмичният хороскоп на Алена

Овен
През идната седмица е възможно да усетите, че ви липсва тонус или достатъчно енергия. Не се притеснявайте и не се ядосвайте, че не сте активни колкото ви се иска – просто периодът е такъв. Пестете енергията си за по-важните неща, работете по-малко и не се товарете със задачи и отговорности, които ви идват в повече. Не пришпорвайте събитията и проявявайте по-голямо търпение.

Телец
През дадения период е потребно да наблюдавате внимателно събитията, както и собствените си преживявания – те ще ви подскажат на какво не сте обърнали внимание досега и какво трябва да довършите. Не е изключено изненадващо да отбележите, че начинание, върху което работите от известно време, е достигнало успешния си завършек. Много вероятно е събитията през следващите дни да имат отношение към миналото.

Близнаци
Трудно ще се съгласявате с мненията на хора, които според вас имат грешни или остарели виждания за работата, за взаимоотношенията или за живота като цяло. Ако в обкръжението ви има подобни личности, по всяка вероятност ще се подразните от тях и може да не успеете да прикриете възмущението си. Периодът е подходящ да поговорите с партньора си или с друг човек, с когото имате недоразумения.

Рак
Ще е уместно да осъзнаете, че промените, които се случват край вас, са за добро. Започнете да обмисляте внимателно как да действате в бъдеще. Колкото по-изпипани са плановете ви, толкова по-голям шанс и успех ще имате. През следващите дни много от вас ще преосмислят позицията си в отношенията с родител, партньор, шеф или с личност, която сериозно влияе върху живота ви.

Лъв
Сега ще приемате навътре думите на околните и е възможно да реагирате на неща, на които преди не сте обръщали внимание. Всеки път, когато някой ви противоречи или не работи във ваша полза, ще имате чувството, че светът е против вас. Колкото и да се опитвате да направите нещо, усилията ви ще удрят на камък. Най-доброто, което може да сторите, е да се постараете да не сте толкова напористи и да я карате по-леко.

Дева
В каквото и да сте вложили енергията и ентусиазма си през следващите дни и седмици, през дадения период ще е във ваша полза да овладеете малко стремежа си да притежавате и да постигате все повече и повече. Бъдете по-умерени във желанията си. Ако поставяте пред себе си много нови цели, нищо чудно накрая да се изнервите.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg