Вашият месечен хороскоп за май 2019 година

Любопитно
Typography

.

.

.

.

.

.

.

.

.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Ключовата дума за този месец е "плодовитост", така че е добра идея да мислите за това, което искате да посеете в градината на живота си. Започвайки с прекрасна Новолуние в Телец на 4 май, съсредоточете най-решителните си усилия върху създаването на нещо осезаемо и красиво във вашия свят, което има истинска постоянна сила.

Ключовата дума за този месец е "плодовитост", така че е добра идея да мислите за това, което искате да посеете в градината на живота си. Започвайки с прекрасна Новолуние в Телец на 4 май, съсредоточете най-решителните си усилия върху създаването на нещо осезаемо и красиво във вашия свят, което има истинска постоянна сила.

Практически въпроси, включително пари, култивиране на талантите и чувствените удоволствия на живота са отпред и център. Добавете към тази Венера, която се движи през Телец от 15 май - 8 юни, и започвате да виждате колко физически ще бъдат планетите! Мотивацията за създаване на емоционална и семейна сигурност също ще бъде от първостепенно значение, от 15 май до 1 юли, когато Марс се движи чрез нежен рак.

Пълнолуние в Скорпион на 18 май ще ви напомни за този деликатен баланс в този физически свят. Въпреки че е прекрасно да имаш вещи, не можеш да ги вземеш със себе си, когато си тръгваш. Прекарайте време, фокусирайки се върху по-интимните си връзки с тези, които са най-близо до вас, и как тези отношения наистина са това, което поддържа тялото и душата.

Когато става въпрос за романтика, вие сте за физическа демонстрация след 15 май, когато Венера влезе в Телец. Трябва ти партньор, за да ти покаже от какво е направен. Независимо дали става дума за домашно приготвена храна, масаж, нежни прегръдки в средата на нощта, или любовта, вие се нуждаете от стимулирането на сетивата ви, за да усетите любовта.

Овен месечен хороскоп
21 март - 19 април

Любовният ви живот продължава да процъфтява през 15 май благодарение на това, че Венера се движи през вашия знак. Ако сте във връзка, ще се почувствате напълно възхитени от любовника си. Ако сте единични, няма да имате проблеми с привличането на други. Вашата кокетна природа ще бъде най-ярка!

Може да има проблем в кариерата между 7-9 май, който е свързан с нежеланието ви да се поддадете на системите, които ви се налагат. Истината е, че сякаш ще се замислиш чудесно. Ако има проблеми професионално, това ще бъде катализаторът за създаването на изцяло нов начин да печелите пари. Между новолуние във вашия 2-ри дом на 4-ти май, последвано от влизането на Венера в същата област на вашата графика на 15-ти, няма начин да се озовете в бедната къща!

И накрая, Марс влиза на 4-ти дом на дома и семейството на 15 май. Ще направите всичко необходимо, за да се борите за вашето семейство и вашата лична национална сигурност.

Месечен хороскоп за Телец
20 април - 20 май

Ще бъдете в сладката си слава цял месец благодарение на планетарните модели в небето. Всичко започва с невероятно перфектно новолуние в Телец на 4 май. Това е вашето лично лунатизъм, за да засадят каквито и да било семена, които искате да видите в градината на живота си. Сега няма нищо друго освен богата и плодородна почва, която поддържа растежа на това, което искате най-много. Не забравяйте да зададете тези намерения и след това да ги подкрепите със своя стил на подписване на решително действие.

Венера се премества в твоя знак на 15 май, предлагайки ти голям тласък в отдела за любов. Независимо дали сте единични или прикрепени, можете да очаквате с нетърпение да се обърнете и да се обърнете във вашия романтичен свят на 18 май. Венера и Уран ще обединят силите си в този ден, а пълнолуние във вашия партньорски сектор обещава пълно осветление за това къде трябва да бъдете уязвими по отношение на сърцето, за да достигнете до истинска интимност. Той също така ще разкрие всяка "тъмна материя" във вашите текущи отношения, които се нуждаят от внимание.

Месечен хороскоп за Близнаци
21 май - 20 юни

С Марс във вашия знак до 15 май, план за получаване на най-важните си проекти започна през първата половина на месеца.

Всъщност, този месец имате повече смелост, отколкото обикновено, и това ще повиши силата ви на привличане. Ако сте самотен, обърнете внимание на 14 май, когато двамата космически любовници - Венера и Марс - се ангажират с игрива връзка. Може да сте достатъчно смели, за да направите първия ход и да попитате някого във вашия социален кръг, който познавате, че е повече от просто приятел. Обвързан? 9 май е ден за кръг. Вашата любима може да направи нещо, което прави една от вашите мечти реалност.

След 15 май разходите могат да се изпарят. Марс се премества от вашия знак и в сектора на спечелените Ви приходи, където ще остане до 1 юли. Печелите пари и веднага изчезват. Добрата новина е, че можете да поддържате сметките. Всъщност, вие имате цялата енергия, от която се нуждаете, за да бъдете създател на пари.


Месечен Хороскоп Рак
21 юни - 22 юли

На 4 май великолепна Новолуние в Телец приземява във Вашия 11-ти дом на най-големите надежди. Това е вашето крайно "желание" лунация, така че не го губете! Имате повече сила, отколкото осъзнавате, за да превърнете намеренията си в нещо осезаемо. Елате на 15 май. Венера влиза в същата област на вашата графика и внезапно приятелите ви искат да ви помогнат по всякакъв възможен начин. Нека!

Също така на 15 май, Марс ще се премести във вашия знак и това ще е значителен тласък за вас от гледна точка на издръжливост и жар. Енергията за смачкване на целите ви (и на враговете ви!) Ще бъде достъпна до 1 юли. Това също ще направи чудеса за вашето сексуално желание (само в случай, че нещата са сънливи в този отдел).

Говорейки за секс и любов, пълнолуние във вашия романтичен сектор на 18 май в Скорпион ще ви накара да почувствате интензивни емоции за някой специален. Вие не просто искате да обичате този човек;Лъв
23 юли - 22 август

Ти си мощен фактор, когато става въпрос за кариерата ти този месец! Всичко започва с динамичната нова луна в Телец на 4 май, която се приземява на върха на класацията. Каквото и да започнете сега, което е свързано с вашите професионални цели, ще донесе стабилност и положителна трансформация. Парите също са там, благодарение на това, че Венера се премества във Вашия 10-ти дом на кариерата на 15 май.

Семейните въпроси са ключова тема в близост до пълнолунието на 18 май. Може да чуете емоционално заредени новини от роднина, или пък можете да сложите край на ремонта на дома или да сте готови да се преместите на ново място.

Когато става въпрос за любовта си най-добрия ден от месеца е 9 май. Венера ще бъде на великолепен ъгъл, за да разшири Юпитер, сега в истинския ви сектор на любовта. Вярата, която имате във вашата любима и в любовния ви жизнен потенциал, ще бъде възнаградена.


Месечен хороскоп Дева
23 август - 22 септември

Финансова печалба, която е свързана с член на семейството или с недвижим имот, идва по твоя начин! На 9 май Венера ще създаде ослепителна връзка с Юпитер, планетата на благословиите, сега във Вашия 4-ти дом на дома и семейството. Може да получите пари от роднина, но можете също толкова лесно да ударите джакпота с намирането на вашия дом-мечта.

Преследването на вашите най-големи стремежи ще бъде вашата цел номер едно след 15 май, благодарение на убедителния Марс. Ще имате смелостта да се придвижите напред и да направите вашите надежди реалност до 1 юли. Може също да се наложи да защитавате или защитавате скъпи приятели. Мама (или татко) Енергията на мечката ще излезе яростно!

Романтичната възможност е свързана с далечни земи и интелектуални занимания този месец. Ако сте във връзка, тогава вие и вашата любима може да планирате пътуване в чужбина след 15-та, с любезното съдействие на Венера, която се движи през Вашия 9-ти дом на приключенията. Единична? Регистрирайте се за клас в местния колеж. Можеш да се запознаеш с някой, който си заслужава да знае.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg