Алена: през новата седмица ще се изправите отново срещу някакъв демон от миналото в душата ви

Любопитно
Typography
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Вижте какво вещаят звездите за новата седмица според хороскопа на Алена

Овен
Ще започнете седмицата, пълни с ентусиазъм. Ще сте особено активни и ще изпитвате потребност да вложите енергията си в нещо – в труд, в спорт или в преследването на лична цел. Бездействието няма да ви се отрази добре. Ще свършите наистина добра работа, ако успеете да се концентрирате върху конкретни задачи и не се разпилявате в много посоки.

Телец
През дадения период ще е съвсем в реда на нещата, ако се вглъбите в себе си или по-често се отдавате на размишления. Дори на най-социално настроените сред вас може да им липсва желание за излизане и разговори. Не се тревожете – положението е временно. Благодарение на това ще имате шанса да се насладите на собствената си компания.

Близнаци
Събитията ще ви накарат да насочите вниманието си към въпроси, на които не сте обръщали внимание, по някаква причина са останали неизяснени или просто не сте подозирали за съществуването им. Може би ще излязат на повърхността чувства, които сте потискали, или ще се изправите отново срещу някакъв демон от миналото.

Рак
Налага се да прецените кое е най-важното за вас в момента и именно в него да инвестирате силите, времето и парите си. В случай че в службата не ви ценят, няма никакъв смисъл да продължавате да правите опити да се доказвате пред ръководството, а от това да страда здравето ви и близките ви хора.

Лъв
Възможно е да изпитвате усещане за застой, що се отнася до служебните ви дела и най-вече до реализиране на професионалните ви амбиции. Тези от вас, които не са доволни от работата си или от позицията, която заемат, вероятно ще усетят влиянието най-силно. Най-лошото, което можете да направите, е да прибързате в действията си.

Дева
През идната седмица настъпва време да си дадете глътка въздух и да презаредите батериите. Вие сами избирате как да го направите – като си останете вкъщи, като спортувате или като излизате по-често с приятели. Да продължавате да живеете на бързи обороти и да поемате все повече отговорности, ще ви подейства изтощително.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg