Ето кои зодии ще потънат в богатство и щастие през май

Любопитно
Typography
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Колкото и понякога да не ни се иска светът и парите са  пряко свързани. Светът се върти около парите и парите се въртят около света...

И е по-добре да ги имаш, отколкото да се чудиш откъде да си ги набавиш.

Е, има едни 3 зодии, които ще са късметлии в това отношение през месеца, защото при тях финансовите въпроси ще се уреждат лесно и в тяхна полза през идната година.

Телец

Силата на парите и богатството ще е на тяхна страна; ще съумеят лесно да спечелят, задържат и умножат приходи, без много да си дават усилия, но трябва да внимават с неконтролируеми и неоправдани инвестии, особено за неща, от които нямат нужда.

Рак

Периодът ще им донесе десетки възможности за паричен подем; ще им се отворят нови врати в бизнес сферата, ще работят здраво за тях, но в крайна сметка, усилията ще си заслужават, защото банковата им сметка ще се увеличи значително; нека се пазят от "приятели", които искат пари на заем, идеята няма да е в тяхна полза.

Стрелец

Месецът ще им донесе неочаквани печалби; нищо чудно изненадващо да се сдобият с наследствен имот или да оглавят бизнес начинание на свой роднина, който се нуждае от помощта им; трябва да се пазят обаче от рискови парични маневри и да не злоупотребяват с приходите си, по-добре ще е засега да спестяват, а не да харчат за щяло и нещяло.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg