Какво очаква Везни, Скорпион и Стрелец през месец май?

Любопитно
Typography
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Везни

Родените през 23 септември - 2 октомври:

През този месец връзката с партньора ви, ще се възвърне към предишното си щастливо състояние. Всичките ви проблеми ще стихнат и трудностите, свързани с доверието няма да ви безпокоят известно време.

Безработните няма да имат богат избор за работна позиция по специалността си. Ще се наложи да приемат, каквато и да е работа, за да се стабилизират през месеца.

Ключът към подобряването на финансовия ви оборот през май, ще бъде рекламата и промоцията на вашия бизнес. Мъдро насочете вашият бранд и се уверете, че имате интелигентна рекламна кампания.

Родените през 3 октомври - 13 октомври:

Някои от вас, може би, ще имат някакво недоразумение с половинката си. Пречките ще отшумят и ще можете да се съсредоточите върху това, което наистина горещо желаете.

Звездите ви съветват, да намерете най-краткия начин за подобряване на състоянието ви в професионален план, в противен случай ще претърпите разочарования. Избягвайте тежкият трафик и бъдете внимателни, ако трябва да шофирате

През този месец, не е препоръчително да поемате големи рискове във финансов план. По-добре изберете бавния и устойчив метод за гъвкав начин на инвестиране, за да избегнете евентуалните загуби!

Родените през 14 октомври - 22 октомври:

Бъдете особено внимателни през май! Проблемните отношения ще прогресират, тъй като и двамата ще положите всичките си усилия да заровите томахавките и да започнете на чисто.

През този месец, звездите ви призовават да намерите сили в себе си и да положите всички усилия за вашите интереси. Трябва да имате принципи и да се борите за тях, когато си търсите вашите интереси, тогава ще имат респект към вас от страна на работният екип.

През май трябва да се насочите към отдаването и закупуването на недвижими имоти. Има сериозна вероятност цената на земя и имоти да нараства драстично и това може да ви донесе добри печалби. Инвестирайте разумно!

Скорпион

Родените през 23 октомври - 1 ноември:

Ако сте се разделили наскоро и сте прекратили дълга връзка, ще трябва да изчакате малко преди да се впуснете в нов майски романс. На необвързаните и самотните, също ще им се наложи да останат в чакалнята на Амур известно време.

В професионалната сфера, в началото на май, кариерата ви бавно, но сигурно ще върви „нагоре“. Но към края на месеца, има вероятност да поискате да смените работата си, заради интензивния и забързан работен ритъм, който ви уморява.

Препоръчително е да сте прозрачни във финансовите си дейности през май. Може да се наложи да промените старите инвестиции. Най-добре ще бъде да намерите нови сектори, в които да инвестирате, за да ограничите евентуални загуби.

Родените през 2 ноември - 11 ноември:

Има вероятност през този месец, близък ваш приятел да ви постави в неудобно положение. Не разкривайте в детайли евентуално очертаващата се нова връзка с никого, ако не сте сигурни, накъде ще тръгне тази връзка. Опитайте се да запазите в тайна вашата авантюра.

 

През май месец, новите работни проекти и идеи ще ви донесат не само добри доходи, а и издигане в йерархията на работното място. Месецът е особено благоприятен за намиране на работа, ако сте безработни, стягайте се - чакат ви положителни изненади.

Тази месец може да ви осигури много финансови ползи. Вероятно ще успеете да увеличите своите източници на доходи в началото на май, въпреки че има шансове разходите да се повишат заедно с доходите ви. Препоръчително е да дадете приоритет на спестяванията си.

Родените през 12 ноември - 21 ноември:

Интимният ви живот ще се промени положително през този месец. Ще се почувствате по-близо до партньора си и ще можете да изразите чувствата си за определени неща във взаимоотношенията ви.

През този месец, вероятно ще бъдете изправени пред сериозен избор, от една страна да се съобразите с вашите цели и желания, от друга страна да следвате директивите на ръководители и колеги. Така или иначе решението ще остане само във вашите ръце.

Звездите, вероятно са предвидили хубав подарък за вас, а именно оригинален подход в бизнесът през май месец. Към средата на този месец има възможност да направите голяма покупка, необходимо е само да се претеглят добре плюсовете и минусите.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg