Седмичен хороскоп на Алена: През следващите дни ще сред галениците на съдбата

Любопитно
Typography
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Новата седмица идва с нова надежда през едни от хубавите пролетни дни на годината, когато природата вече си поема дъх след дългата зима, времето е топличко и можем да дишаме с пълни гърди и да се отпуснем навън! Ето какво предвещава хороскопа на Алена.

Овен

През идната седмица ще намерите ключа към успеха си в служебните дела, ако влагате повече старание и професионализъм.

Няма смисъл да избързвате и да изисквате всичко да се случва на мига – така само ще се изнервяте, че събитията се развиват твърде бавно и няма да усъвършенствате вече съграденото. Няма да ви липсват възможности за изява и кариерно развитие.

Телец

През следващите дни ще сред галениците на съдбата – желанията ви ще се осъществяват по-лесно и ще получите награда за упорството, което сте проявявали в миналото. Ключовата дума за периода е „подобрение“, като за всекиго от вас то ще бъде в различна област. Общото ще е възможността да се усъвършенствата или да придобиете ценен опит.

Близнаци

Препоръката към вас е да не се разпилявате в различни посоки, а да сте концентрирани и добре организирани – така хем ще сте по-спокойни, хем седмицата ще мине по-леко и по-приятно. Няма смисъл да се тревожите за бъдещето или да се оплаквате напразно от този или от онзи. В противен случай ще изхабите енергията си на напълно излишни битки.

Рак

През тази седмица астрологичните влияния ще ви помогнат да си осигурите нужното ви спокойствие. Така ще сте по-ефективни в работата, ще разсъждавате трезво и ще подобрите общуването си с околните. Старайте се да владеете емоциите си, не се обвинявайте и не изпадайте в самосъжаление. Чудесно би било да си направите равносметка и да си вземете поука, но не и отново да се връщате мислено към едни и същи събития.

Лъв

Задаващата се седмица ще е особено благоприятна за тези от вас, чиято работа изисква да проявяват по-голяма сръчност и внимание към детайла. Има добри изгледи да постигнете търсеното съвършенство. В дните до сряда включително пестете енергията си и не я пилейте напразно. Давайте си почивка и отделяйте време за себе си. В четвъртък и петък ще сте активни и е голям шансът да постигнете това, което искате.

Дева

Предстои ви чудесна седмица, изпълнена с възможности за стабилизация и усъвърженстване в личностен или в професионален план. С каквото и да се захванете, работата ще ви спори и ще успеете да укрепите постигнатото до момента. Периодът може да не е така безоблачен за вас само ако сте оставили много недовършени дела и задачи – заемете се сериозно и довършете вече започнатото.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg