5-те най-опасни дни през юни 2019-та

Любопитно
Typography
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Важно е винаги да сте наясно не само с благоприятните, но и с най-опасните дни от всеки месец. Това ще ви помогне да избегнете ненужни проблеми в делата и любовта, както и да постигнете хармония с другите.

Днес ще ви разкрием кои точно са най-неблагоприятните дни от месец юни и така ще ви помогнем да се отървете от неприятностите и да подобрите настроението си в най-опасните дни на месеца.

Опитайте се тези дни да държите кормилото на живота си здраво и да се занимавате само с неща, които ви носят вътрешна хармония и спокойствие. Не започвайте важни дела в тези дни и не провокирайте хората около себе си.

10 юни - На този ден се образува квадрата на Нептун и Юпитер. Това ще се донесе известни спънки в личния ни живот и пропуски на материално и битово ниво.

В деловата сфера са възможни погрешни стъпки, неправилно подадена информация, измама, избор на грешен начин на действие в дадена ситуация. В личен план - семейните отношения ще пострадат поради различни виждания на съпрузите и тяхното различно отношение към социалните придобивки и емоционалното изразяване. Този ден е най-опасен за Близнаци, Дева, Стрелец и Риби.

14 юни - Меркурийй влиза в опозиция със Сатурн, а това е аспект, който усложнява повечето наши действия. Възможно е той да ни постави някакви пречки и прегради. Ето защо не си правете големи големи планове точно за този ден.

По-добре изчакайте по-благорпиятен момент, за да осъществите плановете си. Този ден ще ви даде време да помислите, да спрете за малко на пауза. Ще видите кое е слабото ви място и с какви проблеми все още не сте готови да се справите.

16 юни - Меркурий продължава да е в опозиция със Сатурн. Основният отрицателен ефект от тази комбинация от планети - намеса в пътуването и комуникацията.

Поради това  може да имате проблеми с уговорени срещи, да има закъснения в графика, в транспорта. В интелектуалните професии, събиране на справки, документи, при преговори, рискувате да допсунете грешки.

19 юни - Меркурий и Марс са в опозиция с Луна и Плутон - Тази комбинация ще внесе във вашия живот конфликти, проблеми, кавги, опасност. Не е препоръчително да бъдете на път и в претъпкани места, да спорите с някого, да правите важни неща.

Като цяло през  този ден е по-добре да не правите нищо, да не започвате нови начинания, да се отадете на почивка. Под най-голяма атака са зодиите Овен, Рак, Везни и Козирог. Но и другите зодиакални знаци не са застраховани.

24 юни - Квадрат на Венера, Юпитер и Луна с Нептун - тези планети ви подтикват да не се заблуждавате и да не изпитвате съчувствие към някого или нещо, да не имате големи илюзии в любовта и финансовите дела, да не сте прекалено щедри с чувства и пари.

Съществува риск от погрешно инвестиране на пари, влюбване в погрешен човек или пък отхвърляне на любим човек поради не добре изяснени спорове.

https://www.edna.bg/astrologia/5-te-naj-opasni-dni-prez-iuni-2019-ta-4657887

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg