От нашият астролог: Големият хороскоп за лято 2019

Любопитно
Typography
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.50 (1 Vote)

Това лято ще бъде вашето време да отпразнувате напредъка си в живота. Прегърнете го. Трябва да бъдете така невероятно горди със себе си.

Овен

(От 21 март до 19 април)

Това лято ще ви върне към основите. Най-накрая ще намерите време да се свържете отново с отдавна изгубени приятели или членове на семейството, с които не сте могли да поддържате връзка. Нови и интересни хора ще влязат в живота ви и ще създадете спомени, които ще останат за дълго. Ако понастоящем сте необвързани, възможността да се срещнете с човек, който привлича интереса ви, е много голяма. Може би не е вашият принц Очарователен, но през това лято, това няма значение! Няма нищо лошо в добрата лятна свалка, Овен. Дръжте нещата спокойни и просто се насладете на добрата компания. Време е да се позабавляваме и отпуснем!

Телец

(От 20 април до 21 май)

Чувствахте се съсипани през цялата зима и сега чувствате чувство на безпокойство. Имате нужда от промяна. Тялото ви боли и копнее за ново хоби, за да ви изведе от вашата зона на комфорта. Така че, Телец, това лято е време да излезете навън. Отидете на разходка. Потичайте. Карайте велосипед. Каквото и да правите, просто отидете някъде,където и да е . Това лято ще бъде приключенско, спонтанно и вълнуващо лято.

Близнаци

(От 22 май до 21 юни)

Това лято ще бъде за забавяне и за приемане на живота малко по-сериозно. Напоследък умът ви е бил навсякъде и вашите мисли непрекъснато се състезават една с друга. Това лято е шанс да дадете почивка на своя мозък. Научете повече за себе си като изучавате всяка пукнатина на ума, тялото и духа си. Разберете какво ви кара да отметнете. Прочетете добра книга или направете соло пътуване до нов град за ден. Бъдете в мислите си. И не забравяйте да забавите. Животът не е предназначен за бързане, Близнаци.

Рак

(22 юни до 22 юли)

Това лято ще бъде всичко за вас, Раци! Чувствате се така, сякаш другите неуморно винаги се опитват да ви разкъсат и да ви принудят да се чувствате зле от себе си. Това лято е всичко, за да изритате тези лоши вибрации на бордюра и да разберете кой сте. Живейте живота си точно така, както искате. Не дължите на никого никакви обяснения или извинения. Най-накрая ще позволите на свободния ви дух да заблести. Време беше!

Лъв

(23 юли до 22 август)

Това лято е за разгадаване на парчета от пъзела на живота ви. Вие бавно започвате да виждате как нещата се проявяват. Правилните хора, правилната работа, точните моменти, всичко изглежда е правилно. Колко вълнуващо е, нали? Това лято ще бъде вашето време да отпразнувате напредъка си в живота. Прегърнете го. Трябва да бъдете така невероятно горди със себе си. И това е повече от достатъчно основание да се отнасяте към това лято като към едно голямо парти. Време е да го изживеете. Заслужавате го!

Дева

(От 23 до 22 септември)

Имате толкова много нови и вълнуващи идеи за това лято. Имате толкова много идеи, че дори не сте сигурни как точно да насочите всички тези идеи наведнъж. Планирането е страхотно, Дева, но понякога най-добрият план е да нямаш план. Понякога просто трябва да приемете живота такъв, какъвто е. Носете се по течението. И спонтанността и импулсивните решения ще бъдат основен компонент на вашето лято. Ще поемате рискове, каквито никога преди не сте имали. Живейте на ръба малко. Забавлението го няма, ако винаги сте в безопасност.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg