Защо всички мразят Близнаците?

Любопитно
Typography
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Първо, включваме се, за да кажем: "Скъпи Близнаци, разбираме ви! Понякога е уморително да бъдете постоянно осъждани заради това, че сте емоционални и драматични!"

Близнакът или го обичаш, или го мразиш, той никога не може да предизвика равнодушие. Има твърде ярка индивидуалност и притежава способността да трансформира атмосферата във всяка стая, в която влиза. Променливата същност на тази зодия със сигурност не е лека задача за понасяне, особено за слабохарактерни хора без ясна идея какво точно искат от нея.

Вижте в какво в поведението на този астрологичен знак провокира най-силно неодобрение от околните и на какво се дължи онази позната гримаса, която хората правят, когато на въпроса "Каква зодия си?" получат отговор "Близнаци".

Близнаците имат неверояни комуникативни способности. Ако решат, веднага ще ви провокират да разкриете и най-дълбоките си тайни. Това стресира и отблъсква повечето хора, защото историите им далеч не са красиви и в никакъв случай не ги представят в добра светлина.

Понякога заради импулсивната им природа Близнаците могат да придадат твърде голямо значение на първата версия, която чуят, за даден проблем, и да градят цялостното си мнение изцяло върху нея.

Те винаги заемат твърда позиция и не губят време в излишни колебания. При тях дилемата е между два конкретни отговора. Затова Близнакът има нравствената сила днес да бъде вашият най-верен приятел, а утре (ако му дадете повод) да ви заклейми като враг до края на живота си.

Близнаците са изключително социално активни, както вече споменахме. Затова в природата им е и да обичат да флиртуват. Някои представители на този знак обаче изпускат моралната граница и прекаляват с близостта, което понякога може да им навлече лоша репутация.

Близнакът е изключително щедър и се държи по начина, по който му диктуват моментите вътрешни преживявания. Той самият живее динамично и провокира хората около него да излизат от зоната си на комфорт. Това, разбира се, не е по вкуса на всеки.

източник: www.edna.bg

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg