Езотеричният хороскоп на Алена за юни, Готови сте да изричате проклятия, без да осъзнавате, че те не са само думи

Любопитно
Typography
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Езотеричният хороскоп на Алена за юни

ОВЕН

От вас зависи да се възползвате от добрите звездни аспекти, през юни те ще ви помогнат да развиете интуицията си и да намалите провалите и грешните ходове, които блокират пътя ви. Усещате, че сякаш се намирате се в блато, или мътилката да е в мислите ви, във вас самите, а не само около вас. Причината е, че или сте се заели с нещо, което е вече провалено или е негативна вътрешната ви нагласа към това, което правите.

ТЕЛЕЦ

През юни сте странно обидчиви и в същото време сте готови да бъдете жестоки с иронията и сарказма си, ако сте наранени, без да сте го заслужили. Не търсете помощта на хора, които се занимават с магии. Вредата ще е за вас. Не само, че няма да ви помогнат, но и в един момент, в края на месеца, когато процесът е необратим, ще осъзнаете, че сте пропуснали възможността за промени, че спешно е необходим свеж вятър, който да отвее отровения въздух който дишате.

БЛИЗНАЦИ

Въпреки, че обичате да фантазирате, не лъжете, дори и ако лъжите ви са невинни. Не мислете, че ако бъдат разкрити, няма да ви злепоставят. Добре е да осъзнаете, че измамите ли хората около вас, те никога повече няма да ви повярват, дори и да сте олицетворение на почтеността и може да се задушите в тресавището на покварени, лицемерни и станали отровни чувства и отношения. Честността и почтеността са гаранция, че ще избегнете провалите в живота си.

РАК

Бъдете внимателни! Не е изключено през целия месец да налагате своето верую, своя интелект, своите изисквания, в чиято правота сте дълбоко убедени, въпреки че може да са погрешни и пагубни за околните. Доброто за вас може да е зло за другите. От вас зависи да надмогнете рутината и вътрешната леност в живота ви, за да си върнете връзката с вашето духовно начало и да изживеете нов подем. Заредете се с оптимизъм и доверие в бъдещето в търсене на удовлетворение в по-висш смисъл на живота.

ЛЪВ

Предпазвайте се от залитане в ново учение или неписани закони, особено ако сте на ръководни постове, само и само да наложите себе си. Доверете се на истината и на интуицията си и ще осъзнаете своето място във Вселената, вместо да затъвате в нейсните и мъгливи убеждения, че ще се превърнете във властелините на света. Бъдете самите себе си.

ДЕВА

Впечатлявате с поведението си, което е свързано с видимо прекаляване в търсенето на истината, но тази, която е свързана с Вселенските закони, на които всички се подчиняват, не ви допада. Искате да докажете, че от правилата има изключение. Вместо да се вживявате в нереалистични желания и буйни чувства или страхливо да се оттеглите в отшелничество, се предайте на интуицията си, която няма да ви измами.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg