Ето какво очаква зодиите до края на 2019-а: Много рядко времето поднася пари на тепсия, ала тези дни за повечето от вас шансовете са невероятни

Любопитно
Typography
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Намираме се в средата на годината и е време за равносметка. Как изминаха първите 6 месеца от 2019-а, дали и какво трябва да променим в поведението си, в отношенията с другите, какви цели да заложим до края на годината, всички тези въпроси навярно кръжат и във вашата глава. Поглеждаме към звездите с надежда те да ни дадат насока. Ето какво вещаят те за следващите месеци до края на годината за всяка от зодиите.

Овен

За представителите на зодия Овен новините са повече от добри. Ако през първите шест месеца от годината сте имали трудности и тежки моменти, през втората половина на 2019-а това предстои да се промени. Облаците, надвиснали в работата и семейството постепенно ще се разнесат и ще има повече яснота в отношенията ви с колеги и близки. Нещата плавно ще почнат да се нареждат в живота ви. След по-напрегнатите първи месеци на годината идва време, в което може да се отпуснете и да се насладите на сбъдване на мечтите и реализация на вашите цели.


Телец

За представителите на зодия Телец първите месеци от настоящата година преминаха без фокус върху техните нужди и тяхната личност, и е време това да се промени. През следващите седмици и месеци ще се насочите към себе си, ще погледнете какво наистина искате и как можете да го постигнете. Нещата ще ви се получават, макар и с повече усилия. Важно е да бъдете искрени и отворени към хората около вас, не се затваряйте. Ако имате чувството, че сте във война с всички, време е да помислите как да го промените, за да избягате от напрежението във втората половина на 2019-а.

Близнаци

Подгответе се, Близнаци, защото прогнозите за следващите месеци за вас са сериозни. Подгответе се да бъдете силни и стабилни, за да можете да се справите с всички сериозни изпитания и предизвикателства, които ви очакват. Добра идея е да оставите емоциите настрани и да се придържате към рационалното мислене (което в повечето случаи при вас е брилянтно). Ако сте здраво стъпили на земята и мислите трезво, това ще ви помогне да се справите с всичко, да направите най-добрите и правилни избори за вас, както и да постигнете начертаните цели.


Рак

Вие, скъпи Раци, сте изключително привързани към миналото, обичате да гледате назад, забравяйки, че ви очакват нови и различни неща в сравнение с преди. Затова в следващите месеци се фокусирайте върху настоящето и новите цели, забравете за миналото. Следващите месеци от 2019-а ще ви предложат страхотни нови възможности за реализация, за високи постижения, но те ще са свързани с появата на нови хора в живота ви. Ако усетите, че връзката с тях ви помага, възползвайте се от шанса и бъдете убедени в успеха си.

Лъв

Лъвовете са от зодиакалните знаци, които ще успеят да задържат успеха през цялата година в своето поле. От началото на годината вие се справяте чудесно и това няма изгледи да се промени и до края на 2019-а. Възползвайте се от тази възможност и изпълнете всичките си цели и стремежи. Фокусирайте се върху работата си, увеличете приходите си, радвайте се на успеха си, но не се самозабравяйте. До края на годината звездите са на ваша страна и ще можете да постигнете финансовата стабилност, която жадувате.


Дева

Прогнозите за вас, Деви, не са така блестящи. Време е да погледнете навътре в себе си, да вземете решения, които отлагате отдавна и да предприемете категорични действия да промените живота си за по-добро. От началото на годината сякаш сте се пуснали по течението, без да вникнете дълбоко в себе си и в желанията си. Сега е моментът да го направите, да изключите автопилота и да поемете нещата в свои ръце.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg